Sokkelleilighet med egen inngang, 2 soverom, kjøkken og bad. Full takhøyde.

Ankerveien 84

Månedsleie 15.900,-
Totalpris 49.200,-
Primærrom 53m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

VOKSEN/BOGSTAD - Pen 3-roms sokkelleilighet med god takhøyde,store vindusflater og god standard. Nytt bad! Uteplass.

Beliggenhet

Populært og barnevennlig boligområde på Voksen/Bogstad med kort vei til barnehage, skole og offentlig kommunikasjon - ca. 2 minutter til bussholdeplass. Det er ikke langt til Rema 1000 og Kiwi. Fleridrettshall og fotballbane ved Voksen skole. Bogstad golfbane og Bogstadvannet i nærheten. Marka med turstier og skiløyper i umiddelbar nærhet.

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 2183 i Oslo kommune

Innhold

Entré, 2 soverom, stue, kjøkken, bad og uteplass.

Oppdragsnummer

10-22-0100

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør ca. 53 kvm.

Innhold og standard

Leiligheten ligger i boligens sokkeletasje der hele etasjen er over bakkenivå. Full takhøyde i hele leiligheten. Inngang fra siden av huset og på motsatt side av der eier av huset går inn. Stenbelagt og usjenenert uteplass ved inngangsparti, med plass til koselig sittegruppe. Leiligheten inneholder entré, to soverom med garderobeskap og det største har også et skrivebord. Åpen og fin stue med sofa, spiseplass og balkongdør. Det er store vindusflater som slipper inn mye lys. Kjøkkenkrok og nytt fint bad fra 2021 med opplegg til toppmatet vaskemaskin.

Megler

Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer