Arthur Nordlies vei 3a

Arthur Nordlies vei 3a

Månedsleie 19.000,-
Primærrom 120m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

Rødtvet - Stor og lys 4-roms med fantastisk utsikt i populært område med garasje | Nær marka | Meget barnevennlig

Beliggenhet

Kombinasjonen av fredelige, grønne omgivelser i et samtidig sentralt bomiljø gjør Rødtvet til et populært sted
å bosette seg.

Her har man de fleste fasiliteter i nærområdet. Det er gangavstand til Kalbakken med flere dagligvarebutikker, post i butikk, apotek, lege, tannlege, bibliotek og svømmehall, samt Sats treningssenter. I tillegg kort vei til større kjøpesentre som Linderud, Stovner og Alnabru Senter med diverse forretninger og servicetilbud. Området fremstår som barnevennlig med store grøntområder mellom bebyggelsen. Rødtvet barneskole ligger i umiddelbar nærhet og Apalløkka ungdomsskole i gangavstand. Det er flere barnehager i nærområdet på Rødtvet og Kalbakken, samt et mangfold av fritidsaktiviteter som bl.a Apalløkka Idrettshall. For en aktiv familie med barn er det mange muligheter.

Idrettslaget Grei har kunstgressbane, ballbinge og klubbhus like ved. Aktivt fotball, innebandy, orientering- og skimiljø. Alpinanlegg på Årvoll. På sommerstid er det mulighet for å benytte badevann som Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann. På vinteren er det merkede lysløyper og flotte ski- og akemuligheter. Nordtvet Gård er en populær besøksgård i nærområdet.

Rødtvet er en del av bydel Grorud og ligger ca. 10 km. nord for Oslo sentrum. Det er svært enkel adkomst med både bil, T-bane og buss til sentrum.

Matrikkel

Gnr. 93 bnr. 310 snr. 75 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0058

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler