Rolig og hyggelig beliggende leilighet i 4. etg. med entré, 3 soverom, stue, balkong, kjøkken, bad, wc.

Aslakveien 25

Månedsleie 20.000,-
Totalpris 9.600,-
Primærrom 90m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

RØA/ULLERNTOPPEN - Innholdsrik 4-roms gjennomgående toppleil. i rolige og grønne omgivelser. 3 sov, balkong, garasjeleie

Beliggenhet

Rolig, hyggelig og barnevennlig beliggenhet på Røa/Huseby. Ingen gjenboere og fine grøntarelaer tilhørende sameiet med lekeplasser og mange flotte områder for barn å leke på. Rema 1000 rett over gaten og Joker på toppen av veien som går utenfor. Buss like utenfor, gangavstand til Røa sentrum, barnehager og alle skoler med alle klasse trinn i området.

Matrikkel

Gnr. 11 bnr. 326 snr. 58, leilighetsnr. 410 orgnr. 975801012 i Oslo kommune

Innhold

Entré, 3 soverom, gang/vaskerom, bad, separat wc, kjøkken, stue med utgang til balkong.

Oppdragsnummer

10-22-0104

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
4. etasje: Primærrom utgjør ca. 90 kvm.

Innhold og standard

Gjennomgående toppleilighet uten gjenbore eller innsyn. Hyggelig og grønt inngangsparti og fine uteområder med flere gode lekeplasser for barn. Leiligheten inneholder rommelig entré med garderobeskap, stort hovedsoverom med rommelig kott og fri og fin utsikt mot Holmenkollen, 2 andre soverom høyt beliggende og med samme utsikt som hovedsoverommet, mellomgang/vaskerom med tørkeskap, bad med badekar og servant, separat toalett, kjøkken med hvitevarer og vindu mot skog og grøntarealer, stue med peis og utgang til usjenert balkong med det samme frie og usjenerte utsynet som fra kjøkkenet.

Megler