Åsstubben 3

Åsstubben 3

Månedsleie 15.000,-
Primærrom 60m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

Lekker og moderne 2-roms med panoramautsikt over Oslofjorden - Stor sydvendt terrasse - Heis - Garasje

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullern/Åsjordet. Kort vei til offentlig kommunikasjon som T-banestasjon på Åsjordet (ca. 2 minutters gange fra leiligheten) og Ullernåsen (ca. 5 minutters gange), samt bussforbindelser i Vækerøveien og på Ring 3/Ullernchausséen (ca.10 minutter å gå), med bl.a. direkte buss til Fornebu.

Området består hovedsakelig av lavblokker med omkringliggende bilfrie grøntarealer. Ca. 5 minutters gange til bl.a. dagligvarebutikk (søndagsåpen med post i butikk) ved Åsjordet T-banestasjon. Nærmeste handlesentre er CC Vest og Røa sentrum med de fleste typer forretninger, spisesteder og servicetilbud. Nærhet til tur- og friområder på Bogstad, Mærradalen, Sørkedalen og Nordmarka. Barne- og ungdomsskoler i umiddelbar nærhet, og til Bjørnsletta skole og Ullern videregående skole er det kun 10 minutters gange. Barnehager og flere typer idrettstilbud i nærområdet.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 1080 snr. 38 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0151

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Lys og romslig 2-roms eierseksjon beliggende i byggets 3. etasje med heisadkomst. Primærrom utgjør 60 m² som omfatter entré, stue med peis og plass til spisegruppe, kjøkken, soverom og bad/wc/vaskerom.

Fra stuen er det utgang til sydvendt terrasse på ca. 15 m² med fantastisk panoramautsikt mot Oslofjorden og byen for øvrig, med svært gode solforhold.