Balchens gate 7

Balchens gate 7

Månedsleie 12.000,-
Primærrom 32m2
Bruttoareal 36m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og attraktiv 2-roms med heis, balkong og meget populær beliggenhet! Inkludert strøm!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt boligområde, perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og eksklusivt. Boligen er plassert i en rolig enveiskjørt gate rett ved Frogner Kirke med lite trafikkstøy.

Du kan velge blant et stort utvalg av restauranter, kaféer, butikker, barer og servicetilbud. Leiligheten ligger vegg i vegg med Feinschmecker og Vinmonopolet, og du finner bl.a. BA 53, Fjellberg fisk & vilt, Gimle Kino, Enotéca Vinbar, Samson, Kaffebrenneriet, Vineria og Café Elise i umiddelbar nærhet.

Det er kun få minutters spaseravstand til Frognerparken samt kort vei til sjøen (Frognerkilen), Aker Brygge, Bygdøy og sentrum for øvrig. I umiddelbar nærhet finner man også offentlige kommunikasjonsmidler med bussforbindelser (buss nummer 30 og 31) fra både Bygdøy Allé og Thomas Heftyes gate, samt trikkforbindelse i Frognerveien og Lille Frogner Allé (12 trikken). Det er også gangavstand til Nationaltheateret stasjon for tog og flytoget.

Oppdragsnummer

10-19-0051

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Boligen er lys, arealeffektiv og inneholder entrè, stue, kjøkken, bad og soverom. I tillegg har du utgang til overbygget balkong fra stuen. Leiligheten disponerer en loftsbod samt skap i felles kjølerom på loft. Sameiet disponerer også en stor flott bakhage.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Norema med profilerte eikefronter som inneholder:
- Laminat benkeplater med nedfelt rustfri oppvaskkum

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer