Meget attraktiv beliggenhet .6 etg . Frogner

Balchens gate 7

Månedsleie 21.500,-
Primærrom 92m2
Bruttoareal 100m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Frogner/Elisenberg - Pen og arealeffektiv leilighet - heis -2 soverom- solrik balkong -mulighet for garasje

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og rolige beliggenhet på beste Frogner. Balchens gate ligger i entrafikkstille og enveiskjørt gate. Leiligheten ligger i 6. etasje med heisadkomst, også fra garasjen. . Gjennomgående lys, arealeffektiv og funksjonell planløsning.

Sameiet disponerer stor flott bakhage.

Eiendommen ligger i en enveiskjørt gate med innkjøring fra Gimleveien ved Feinschmecker restaurant på Elisenberg. Godt tilbaketrukket fra Bygdøy allé og alle dens nisjebutikker.. Videre er det kort vei til dagligvareforretninger som Rimi Gimle, Frogner mat, Kiwi i Bygdøy allé og Coop Supermarked i Frogner Atrium. Vinmonopol og Posten ligger i samme bygg som sameiet. Godt utvalg av servicetilbud i området. Flere muligheter for offentlig kommunikasjon med flere busslinjer i Bygdøy allé og trikk i Frognerveien. En kort trikketur tar deg til Nationaltheatret som har T-bane, flytog og tog.

Hyggelige turmuligheter langs Frognerstranda og Frognerparken. Eiendommen sogner til Uranienborg skole, i tillegg er det flerebarnehager i området.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 266 snr. 69 i Oslo kommune

Innhold

Entré, 2 soverom, 1 bad, samt separat toalett, vaskerom , kjøkken og romslig stue med utgang til balkong

Oppdragsnummer

10-21-0055

Areal

Primærrom: 92 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

Innhold og standard

Entré, 2 soverom, 1 bad, samt separat toalett, vaskerom , kjøkken og romslig stue med utgang til balkong

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 21 500- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Mulighet for leie av 1 garasjeplass

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:Rød E
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Leiligheten er ledig nå
Leieperiode: Langtidsleie

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03..2022 og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2022
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Nice 2 bedrooms apartment in middle of Frogner. Top floor. Elevator and possible for garage

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer