Balders gate 4

Balders gate 4

Månedsleie 13.000,-
Primærrom 36m2
Bruttoareal 40m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Attraktiv og arealeffektiv 2-roms med heis og solrik balkong beliggende i rolige omgivelser på Frogner

Beliggenhet

Meget attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet i en rolig gate på Frogner. Balders gate strekker seg fra Løvenskiolds gate i nord, til Vestheimgata i sør. Balders gate 4 ligger godt tilbaketrukket i en skjermet og rolig del av gaten med lite trafikk. Kort gangavstand til de sentrale handlegatene Bygdøy Allé, Karl Johans gate, Bogstadveien og Skovveien. I nærområdet finnes flere butikker, populære kaféer og restauranter, spesialforretninger, kino, treningssenter, buss og trikk, samt andre servicetilbud.
Bygdøy Allé er kjent for sine mange og flotte spesialforretninger innenfor mote, interiør og mat. Nærmiljøet kan blant annet friste med restaurantene Enoteca og Feinschmecker, samt den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Videre er det kort vei ned til Karenslyst Allé med et rikt utvalg av forretninger m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris, Kiwi, Joker, Matkroken og Skafferiet.
Kort vei til flotte tur og rekreasjonsmuligheter med turvei lang Frognerstranda og Bestumkilen, samt flotte veier på idylliske Bygdøy. Her har man blant annet flere kyststier og badestrender.
Frognerparken ligger i kort avstand med store og grønne parkområder, og med bademuligheter i Frognerbadet, og diverse sommer- og vinteraktiviteter på Frogner stadion. Ellers gangavstand til Frogner plass, Solli Plass, Majorstuen, Skøyen og store deler av sentrum vest. Her finner man også velkjente Gimle Kino. Kinoen er kåret til Oslos beste og har kvalitet og høy servicegrad i fokus. Her er det også vin-og ølservering.
Godt tilbud av kollektivtransport fra området. I Bygdøy Allé går det flere bussruter med hyppige avganger. Herfra går det buss til Bygdøy, Nationaltheatret, Oslo sentrum og flere andre destinasjoner. Fra Nationaltheatret går det flere lokaltog og flytog. Fra Frognerveien passerer trikken med jevne mellomrom. Trikken går til Majorstuen den ene retningen og sentrum den andre.

Meglere

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer