Balders gate 4

Balders gate 4

Månedsleie 13.000,-
Primærrom 36m2
Bruttoareal 40m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Solgt

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Attraktiv og arealeffektiv 2-roms med heis og solrik balkong beliggende i rolige omgivelser på Frogner

Beliggenhet

Meget attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet i en rolig gate på Frogner. Balders gate strekker seg fra Løvenskiolds gate i nord, til Vestheimgata i sør. Balders gate 4 ligger godt tilbaketrukket i en skjermet og rolig del av gaten med lite trafikk. Kort gangavstand til de sentrale handlegatene Bygdøy Allé, Karl Johans gate, Bogstadveien og Skovveien. I nærområdet finnes flere butikker, populære kaféer og restauranter, spesialforretninger, kino, treningssenter, buss og trikk, samt andre servicetilbud.
Bygdøy Allé er kjent for sine mange og flotte spesialforretninger innenfor mote, interiør og mat. Nærmiljøet kan blant annet friste med restaurantene Enoteca og Feinschmecker, samt den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Videre er det kort vei ned til Karenslyst Allé med et rikt utvalg av forretninger m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris, Kiwi, Joker, Matkroken og Skafferiet.
Kort vei til flotte tur og rekreasjonsmuligheter med turvei lang Frognerstranda og Bestumkilen, samt flotte veier på idylliske Bygdøy. Her har man blant annet flere kyststier og badestrender.
Frognerparken ligger i kort avstand med store og grønne parkområder, og med bademuligheter i Frognerbadet, og diverse sommer- og vinteraktiviteter på Frogner stadion. Ellers gangavstand til Frogner plass, Solli Plass, Majorstuen, Skøyen og store deler av sentrum vest.

Mer om eiendommen

Her finner man også velkjente Gimle Kino. Kinoen er kåret til Oslos beste og har kvalitet og høy servicegrad i fokus. Her er det også vin-og ølservering.
Godt tilbud av kollektivtransport fra området. I Bygdøy Allé går det flere bussruter med hyppige avganger. Herfra går det buss til Bygdøy, Nationaltheatret, Oslo sentrum og flere andre destinasjoner. Fra Nationaltheatret går det flere lokaltog og flytog. Fra Frognerveien passerer trikken med jevne mellomrom. Trikken går til Majorstuen den ene retningen og sentrum den andre.

Oppdragsnummer

10-18-0068

Areal

4. etasje: Primærrom utgjør 36 kvm som omfattes av: Entré, stue og kjøkken, soverom og bad.

Stue
Stue

Vestvendt balkong.
Leietager får disponere bod.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Attraktiv og arealeffektiv 2-roms i et meget populært område midt på Frogner skjermet for trafikk. Utgang til vestvendt balkong fra stue.
Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Moderne kjøkken i kirsebærfarge fra 2004, nytt kombiskap (kjøl og frys). Integrert oppvaskmaskin, komfyr med keramisk platetopp. God spiseplass på kjøkken/stue.
Pent flislagt bad med varmekabler. Dusjhjørne, toalett og servantskap. Opplegg for vaskemaksin, men det er ikke satt inn pr i dag. Det er to store vaskemaskiner og tørketromler nede i vaskekjeller som er gratis å benytte.

Downlights i himlinger, lysmalte vegger gir god romfølelse og leiligheten er smart og delikat innredet.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut møblert.
TV og internet fra Canal Digital er inkludert i husleien. Ønsker man hurtigere internet kan man oppgradere hastigheten.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 13 000,- pr. måned.
Varmtvann inkludert i husleien.
Utgifter til strøm, høyere hastighet internett og evt alarm kommer i tillegg til husleien.
Leietaker er ansvarlig for gebyrer som påløper ved å innbetale husleie fra utenlandsk konto.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Planskisse 2D
Soverom

Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.

Bad
7_gang_1

Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet.

Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Ledig omgående
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid på seks måneder fra leieforholdets begynnelse. Leieforholdet kan dermed tidligst sies opp tre måneder etter leieforholdets start med virkning fra den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

B4
Område 1
Område 2

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.
Leietager må styregodkjennes før innflytting.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Anette Dahl
Mobil: 91 35 47 10

Område 7
Planskisse 3D

Meglere

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer