Dalsbergstien 12

Dalsbergstien 12

Månedsleie 9.700,-
Primærrom 16m2
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

ST.HANSHAUGEN/BISLETT- Moderne og lys ettroms med god standard og attraktiv beliggenhet. Strøm og varmtvann inkludert!

Beliggenhet

Svært sentral beliggenhet på St. Hanshaugen/Bislett med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Høyskolen i Oslo i ligger i umiddelbar nærhet.
Det ligger flere sjarmerende nisjebutikker i området ved St. Hanshaugen og på Bislett. I umiddelbar nærhet finner du også hyggelige kaféer og restauranter som The Juicery, Pascal, Kaffebrenneriet, Baker Hansen og Espresso House. Kort vei også til flere dagligvarebutikker som Kiwi, Coop og Bunnpris, Sistnevnte ligger 2 minutters gange unna og har også søndagsåpent.

For den treningsglade finnes et stort utvalg; SATS, Bislett Bad, Bislett Stadion med løpebane og flere parker for den som ønsker å trene utendørs. Fem minutters gange til parken på St. Hanshaugen, samt kort vei til Stensparken, Slottsparken, Iladalen park, og turstier langs Akerselva som går helt fra Maridalen til Sentrum. Få minutters gange til Majorstuen/ Bogstadveien med eksklusive butikker, utesteder med mer. Gangavstand også til Karl Johan og sentrum. Like i nærheten ligger også Vulkan, som er et nytt og spennende byutviklingsområde med Mathallen utesteder, butikker, treningssenter mm.

Umiddelbar nærhet til Høyskolesenteret, Veterinærhøyskolen, Politihøyskolen, Tannlegehøyskolen, Westerdals, Handelshøyskolen BI og Blindern.
Kort vei til offentlig kommunikasjon, trikk 11, 17, 18 i Pilestredet, buss 37 i Ullevålsveien samt buss 21 fra St. Hanshaugen. Flybussen har avgang fra Sofies plass. Gangavstand til Nationaltheateret med t-bane, tog og flytog.

Matrikkel

Gnr. 217 bnr. 87 snr. 8 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0067