Birgitte Hammers vei 16

Birgitte Hammers vei 16

Månedsleie 55.000,-
Primærrom 330m2
Bruttoareal 363m2
Soverom 6
Boligtype Enebolig

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Stor og lekker totalrenovert villa i rolig blindvei fra Solveien. Dobbel garasje og stor solrik hage!

Beliggenhet

Birgitte Hammers vei 16 har en meget rolig beliggenhet i blindvei opp i fra Solveien, tilbaketrukket og usjenert i Nordstrandskråningen. Det en kort gangavstand til Nordstrand skole og Steinerskolen, samt til Sæter handelssenter og trikkestasjon. Det er i tillegg kort gangvei til tog enten fra Ljan eller Nordstrand stasjon. Ca. 10 minutters gangavstand til Katten (sti/gangvei fra Birgitte Hammers vei) eller Nordstrand bad langs Bunnefjorden, og som brukes av mange i nærområde. Idrettsanlegg på Nordstrand Tennisklubb, Niffen og på Hallager. For øvrig kort vei til Siksakveien bussholdeplass, Ljan togstasjon og Ljabru trikkeholdeplass.

Matrikkel

Gnr.182 Bnr.885 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0128

Innhold og standard

Stor og lekker villa, nylig totalrehabilitert og ombygget (R21 Arkitekter). Boligen er på 330 m² (P-rom), fordelt over 2. etasjer og loft som omfattes av:

1. etasje (135 m²): Entré/hall, gang, stue med arbeidsrom, bad, vaskerom, hobbyrom og 3 soverom. 1 av soverommene er byggemeldt som bod og således ikke godkjent for varig opphold.

2. etasje (154 m²) : Gang, stue med peis, spisestue, samt kjøkken med peis og spiseplass. Videre inneholder etasjen soverom med eget baderom, samt 2 øvrige soverom med utgang til luftebalkong. Disse betjenes av nærliggende dusjbad og separat wc.

Loft (41 m²): Loftstue med utsikt og utgang til vestvendt balkong på 15 m².

Sekundærrom utgjør 8 m² og omfatter 2 boder i 1. etasje. For øvrig stort lagringsrom på loft over dobbel garasje. Arealet er ikke måleverdig grunnet lav takhøyde, men gir verdifull oppbevaringsplass.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer