Lekker 3 roms. Sentralt. God standard

Schultz gate 1

Månedsleie 19.500,-
Primærrom 84m2
Bruttoareal 91m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN: Stor, lekker 3-R m/delikat kjøkken og bad - Heis - Kabel-TV & fyr inkl.

Beliggenhet

Leiligheten ligger rolig til i gårdens 3. etasje og vender ut mot Schultz gate som er en rolig sidegate fra Bogstadveien.

Leiligheten ligger meget sentralt til på Majorstuen. Bogstadveien/Hegdehaugsveien er kjent for å være en av Norges beste handlegater med sitt rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, og spisesteder samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Trikk og buss fra Bogstadveien og Majorstuen T-banestasjon i umiddelbar nærhet. Det gode tilbudet av offentlig kommunikasjon gjør byen lett tilgjengelig.

Kort vei til fantastiske Frognerparken med turmuligheter både sommer og vinter. Frognerparken er den største parken i Oslos sentrale byområder og et populært rekreasjonsområde. Som en del av Frognerparken finner du blant annet Vigelandsparken, den berømte skulpturparken med over 200 av Gustav Vigelands skulpturer.

En trikke- eller busstur fra Majorstuen tar deg enkelt til skog og mark, badeplasser samt skianlegg. Av treningsfasiliteter i området kan man bl.a. velge mellom SATS på Majorstuen, FitnessXpress, Bislett stadion, Bislet Bad eller ELIXIA samt gangavstand til flere grøntområder som Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen med sine unike tur og rekreasjonsmuligheter.

Oppdragsnummer

10-19-0071

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Denne lekre leiligheten holder en høy standard og ble i 2016 pusset opp med blant annet

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer