Bogstadveien 46 B

Bogstadveien 46 B

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 87m2
Bruttoareal 96m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Nyoppusset og lekker 4-roms med heis, balkong og super beliggenhet! Varme og varmtvann inkludert!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo, med umiddelbar nærhet til alle fasiliteter, flere treningssentre, samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Rett på utsiden av døren ligger nye Bogstadveien, som har fått et estetisk løft og fremstår som en attraktiv og moderne handlegate. Videre er det kort vei til Marienlystparken og Frognerparken. Frognerparken ligger ca. 6 minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum. Bislett bad, Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen Park, alle godt innen rekkevidde. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 20 min. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Oppdragsnummer

10-19-0118

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Inneholder 4 etg: Romslig gang, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang balkong, et meget stort soverom evt ekstra stue, 2 soverom hvorav ett med fransk balkong, bad med dusj.

Dette er en lys og gjennomgående 4-roms leilighet med 3 romslige soverom, evt 2 stuer og 2 soverom med perfekt beliggenhet i et urbant område, med byens beste fasiliteter rett utenfor døren. Leiligheten ligger høyt og fritt i fjerde etasje. En romslig og praktisk planløsning, store vinduer og lyse flater gir boligen et luftig og innbydende uttrykk.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer