Herlig beliggenhet . God standard

Bogstadveien 46 A

Månedsleie 16.900,-
Primærrom 72m2
Bruttoareal 75m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN- nyoppusset 3 roms med i 7. et. Heis. Varmtvann og fyring inkl. Populær beligggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo, med umiddelbar nærhet til bymessige fasiliteter, flere treningssentre, samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Rett på utsiden av døren ligger Bogstadveien som fremstår som en attraktiv og moderne handlegate. Videre er det kort vei til Marienlystparken og Frognerparken.

Frognerparken ligger ca. 6 minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frognerstadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum. Bislett bad, Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen Park, alle godt innen rekkevidde.

Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget en liten perle av en park på Frogner

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 25 snr. 32 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0145

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

7. etasje: Primærrom utgjør 72 kvm

Innhold og standard

Nyoppusset og praktisk 3-roms høyt og fritt beliggende i 7. etasje i bygård med heis. Fra soverommet er det utgang til brannbalkong langs hele fasaden mot sydvest og sydøst med nydelig kveldssol. Fra stuen det balkongen som vender ut mot Bogstadveien.

Leiligheten holder en god standard, er nettopp pusset opp.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer