Herlig beliggenhet . God standard

Bogstadveien 46 A

Månedsleie 17.200,-
Primærrom 72m2
Bruttoareal 75m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN- 3 roms i 7. etg. Heis. Varmtvann/fyring og Internett inkl. Populær beligggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstuen i Oslo, med umiddelbar nærhet til bymessige fasiliteter, flere treningssentre, samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Rett på utsiden av døren ligger Bogstadveien som fremstår som en attraktiv og moderne handlegate. Videre er det kort vei til Marienlystparken og Frognerparken.

Frognerparken ligger ca. 6 minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frognerstadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum. Bislett bad, Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen Park, alle godt innen rekkevidde.

Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget en liten perle av en park på Frogner

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 25 snr. 32 i Oslo kommune

Innhold

Nyoppusset og praktisk 3-roms høyt og fritt beliggende i 7. etasje i bygård med heis. Fra soverommet er det utgang til brannbalkong langs hele fasaden mot sydvest og sydøst med nydelig kveldssol. Fra stuen det balkongen som vender ut mot Bogstadveien.

Leiligheten holder en god standard, er nettopp pusset opp.

Inneholder:
Entre, bad, kjøkken 2 soverom ,samt en romslig stue.
Fra stuen er det utgang til balkoing på ca. 2,5 kvm med fin utsikt over nærområdet med yrende liv.

Oppdragsnummer

10-21-0159

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

7. etasje: Primærrom utgjør 72 kvm

Innhold og standard

Nyoppusset og praktisk 3-roms høyt og fritt beliggende i 7. etasje i bygård med heis. Fra soverommet er det utgang til brannbalkong langs hele fasaden mot sydvest og sydøst med nydelig kveldssol. Fra stuen det balkongen som vender ut mot Bogstadveien.

Leiligheten holder en god standard, er nettopp pusset opp.

Inneholder:
Entre, bad, kjøkken 2 soverom ,samt en romslig stue.
Fra stuen er det utgang til balkoing på ca. 2,5 kvm med fin utsikt over nærområdet med yrende liv.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 17 200,- pr. måned.

I tillegg til leie kommer strøm.Leietaker må tegne eget abonnement

Oppvarming

Boligen varmes opp med radiatorer tilknyttet et fjernvarmeanlegg som også leverer varmtvann. Varmtvann og fyring er inkludert i leien. I tillegg er det elektriske varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Leiligheten er ledig 1.feb
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2022 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2023
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Great 2 bedrooms apartment. Very central location.Good stanard. Heating and interntent included in rent

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer