Sentralt. 2-roms. Kort vei til det meste

Borger Withs gate 2

Månedsleie 14.000,-
Primærrom 54m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

SANDAKER/TORSHOV- Lys og fin 2-roms i 2. etg. Romslig med god planløsning

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og sentralt boligområde på Sandaker med nærhet til offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Fra leiligheten er det kort avstand til Torshov, Grünerløkka, Sagene, Storo og Nydalen. Disse områdene byr på rikt utvalg av restauranter, barer og kafeer, utesteder og shoppingmuligheter. Rett utenfor er trivelige Åpent Bakeri som etter kl 16:00 blir Lofthus Samvirkelag, en av Oslos kanskje beste pizzarestauranter. Like i nærheten finner du Nordpolen med populære Jewel of India, Pizza Pancetta, og Cafe Cortado&Bar. Grisen, HvaSkjer på Soria Moria og Trikkestallen er også noen av nærområdets høydepunkter. Det Andre Teatret ligger like i nærheten, og byr på uhøytidelig underholdning som improteater. Med få minutters gange havner du på Storo. Her finner du Storo Storsenter med sine 130 butikker og fantastiske shoppingmuligheter.

Svært godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet (trikk 11,12 og 13). Her kan man ta trikk enten ned til sentrum eller helt opp til Grefsen/Kjelsås. 30- og 58-bussen stanser ved Nordpolen Skole. Ellers er det kort vei til Storokrysset som er et kollektivt knutepunkt med T-banestasjon, trikk- og busstopp; I løpet av ca. 11 minutter med T-bane er du i sentrum av byen. I Storokrysset stopper dessuten flybussen som tar deg raskt opp til
Gardermoen. Toget (Gjøvikbanen) stopper på Grefsen stasjon.

Det finnes flere parker og grønne lunger i umiddelbar nærhet. Fantastiske Torshovdalen ligger like utenfor med store grøntarealer. Akerselva ligger også i gangavstand fra boligen og tar deg hele veien opp til Maridalsvannet eller ned til sentrum. Oslos flotteste utsikt kan du nyte på Grefsenkollen, det er en fin tur på ca 4 km. Her kan du nyte utsikten med en kopp kakao. For de aktive er det et rikelig utvalg av treningssenter som FitnessXpress Storo, Sats Nydalen og Storo, samt populære Myrens sportssenter (med klatreverket)

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer