Ett roms med fin utsikt over Oslo

Brochmanns gate 5

Månedsleie 9.900,-
Primærrom 30m2
Bruttoareal 34m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SAGENE/BJØLSEN - 1-roms i 7.etg med heis, balkong og flott utsikt! Internett og fyring inkludert

Beliggenhet

Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet på populære Bjølsen. Sagene bydel er en veletablert og hyggelig bydel, med kort vei til det meste. I nord grenser Bjølsen til Nydalen, i sør til Sagene, i vest til Voldsløkka og i øst til Sandaker (med Akerselva i mellom). Flotte turmuligheter langs Akerselva, ballspill på Voldsløkka eller på treningssenteret Sats/Elixia.

Det er også grønn turløype til Sognsvann, samt flere gode sykkelmuligheter til Maridalen og Ullevålseter. Nordover langs elven finner du Teknisk museum og badeplasser ved Nydalen, Stilla og Brekkedammen. Gode trenings-, tur- og sykkelmuligheter videre innover i Maridalen. Nordmarka og Frysja ligger heller ikke langt unna med skiløyper på vinterstid og badeplasser på sommeren. Dette er et område for de som ønsker å bo nær marka med kort vei til det meste.

Servicetilbud:
Rett ved leiligheten finner du hyggelige kaféer og restauranter som Bjølsen Bakeri, Sagene Lunsjbar, kaffebrenneriet og Mat & Mer. Nærmeste senter er Storo Storsenter med rundt 130 butikker, med bredt utvalg av både matsteder og forretninger. Mathandelen kan gjøres på Rema 1000, Joker eller Meny som begge ligger i gangavstand fra leiligheten.

Matrikkel

Gnr. 222 bnr. 60 snr. 38 i Oslo kommune

Innhold

Entrè med inngang til et separat kjøkken, stue/ soverom i ett samt et lite bad. Utgang fra stue til balkong. Leiligheten disponerer en bod i kjeller og en på loft

Oppdragsnummer

10-22-0160

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer