Bryggetorget 7

Bryggetorget 7

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 94m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Sarah Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Sarah Aamodt

Kort om eiendommen

Aker Brygge - Privat takterrasse på 16 kvm med meget gode solforhold og flott utsyn. Umøblert. Langtidsleie. Heis.

Beliggenhet

Velkommen til denne romslige og meget hyggelige leiligheten i 7. etg. med flott utsikt mot Bryggetorget, sjøen og Tjuvholmen.
Velger du å bo på Aker Brygge, bor du i ett av Norges mest eksklusive områder. Med flott arkitektur og sjønær beliggenhet, er dette et område som er lett å trives i.
Her har du de meste av byens tilbud rett utenfor dørstokken, men uten trafikkstøy.
Enten du har båt eller ikke, dette yrende havnelivet er nødt til å sjarmere deg.

Aker Brygge har en spennende historie, og er bygget på det tidligere verftsområdet til Akers mekaniske verksted, som ble nedlagt i 1982. Utbyggingen av Aker Brygge ble gjennomført i fire trinn av eiendomsselskapet Aker Eiendom AS. En del gamle industribygninger ble revet, mens flere av de store verkstedhallene ble ombygget til butikker og forretningslokaler. Første byggetrinn sto ferdig i 1986 med Telje-Torp-Aasen som arkitekter. Fjerde og siste byggetrinn, forsikringsselskapet Storebrands nybygg mot Munkedamsveien, sto ferdig i 1998.

Aker Brygge var for noen år siden gjennom en betydelig oppgradering. De fleste utearealer/gater er oppgradert, kjøpesenteret er transformert til gågate/handelskonsept med delvis takoverbygde handlegater (Diagonalen) og kontorbyggene er oppgradert.

Aker Brygge er også et meget flott boligområde såvel som området for rekreasjon og uteliv. Det er et stort utvalg av butikker, restauranter og spisesteder, her kan du spise Italiensk en dag og Asiatisk neste, her finner man noe for enhver smak. Det er også et mangfold av butikker, Vinmonopol og scenen Latter hvor Norges fremste komikere fremfører sine opptredener. I tillegg kommer alle kultur- og handelstilbud på Tjuvholmen og i Vika.
I forlengelsen av Aker Brygge ligger Tjuvholmen som kan by på flere gallerier, restauranter, Astrup Fearnley muséet samt en flott badestrand og badebrygge.

Megler

Portrettbilde av Sarah Aamodt

Sarah Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Sarah på e-post
sa@sem-johnsen.no

Kontakt Sarah på telefon
91 53 08 54

Sarah Aamodt er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo og har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Hun har over 17 års erfaring med særlig spesialisering på Aker Brygge og Tjuvholmen. Hun er blant de svært få eiendomsmeglere som håndterer både salg og utleie, noe mange boligeiere har funnet svært nyttig.

Sarah er arbeidsom, pliktoppfyllende, blid og effektiv. Ikke minst er hun og er faglig sterk etter mange år som fagansvarlig. Når Sarah bestemmer seg for noe går hun 100% inn for det, og hun har et ekstremt fokus på skikkelig oppfølging av sine kunder. Velger du Sarah til å håndtere oppdraget ditt får du en megler som er dyktig, tilgjengelig, ærlig og som guider deg trygt gjennom hele prosessen.

Les mer