Bygdøy allé 20

Bygdøy allé 20

Månedsleie 13.000,-
Primærrom 59m2
Bruttoareal 62m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Hyggelig og romslig 2-roms som vender ut mot rolig bakgård. Solrik balkong, heis og v.v. og fyring inkludert!

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i Bygdøy allé. Her har man det man trenger rett utenfor døren. I nærområdet finnes flere butikker, populære kaféer og restauranter, spesialforretninger, kino, treningssenter, buss og trikk, samt andre servicetilbud. Bygdøy allé er kjent for sine mange og flotte spesialforretninger innenfor mote, interiør og mat. Nærmiljøet kan blant annet friste med restaurantene Enoteca og Feinschmecker, samt Stockfleths og den tradisjonsrike fisk-og viltbutikken Fjeldberg. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris, Kiwi, Joker, Matkroken og Skafferiet. Kort vei til flotte tur og rekreasjonsmuligheter med turvei lang Frognerstranda og Bestumkilen, samt flotte veier på idylliske Bygdøy. Ellers gangavstand til Frogner plass, Solli plass, Majorstuen, Skøyen og store deler av sentrum vest. I samme kvartal ligger også velkjente Gimle Kino. Kinoen har kvalitet og høy servicegrad i fokus. Godt tilbud av kollektiv transport fra området. I Bygdøy allé går det flere bussruter med hyppige avganger. Herfra går det buss til Bygdøy, Nationaltheateret, Oslo sentrum og flere andre destinasjoner.

Matrikkel

.Gnr.212 Bnr.24 Snr.20 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0132

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten ligger i 3.etasje. Inneholder: Entre med garderobeskap, stort soverom med garderobeskap, stue med peis og utgang balkong, kjøkken med spisesplass, bad med dusj og opplegg vaskemaskin.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer