Meget sentral beliggenhet

Bygdøy allé 20

Månedsleie 11.500,-
Primærrom 49m2
Bruttoareal 53m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Frogner - Fin 2-roms med balkong og heis

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Bygdøy allé på Frogner i Oslo, noe som må sies å være aller beste vestkant. Når du bor i Bygdøy allé har du nærhet til absolutt alt, som anerkjente restauranter og hyggelige kaffebarer. Gaten er fullspekket med interiørforretninger og trendy klesbutikker, og det er få meter å gå til nærmeste dagligvare.

Bebyggelsen er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og det er flere ambassader i nabolaget. Fra boligen er det ca. 10 min gange til vakre Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Trasker du 10-15 minutter langs Frognerkilen er du på Bygdøy. Det er kort vei til Aker brygges rike utvalg av butikker, serveringssteder og underholdning. Videre byr Tjuvholmen på spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Om det er tid for å gå på kino, kan ærverdige Gimle Kino anbefales. Vestkanttoget med basarer hver lørdag er absolutt verdt et besøk. et populært, urbant og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Det er også kort vei til Slottsparken, Uranienborgparken, Hydroparken

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 24 snr. 69 i Oslo kommune

Innhold

Fin og møblert 2.roms i 5.etasje

Inneholder entre, åpen kjøkken /stue løsning , soverom med åpen løsning mot stuen

Oppdragsnummer

10-21-0133

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer