Super sentralt . God standard. 4.etg. Heis

Bygdøy allé 62C

Månedsleie 17.500,-
Primærrom 105m2
Bruttoareal 110m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER- Stor og flott 3-roms med sentral beliggenhet!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært, urbant og sentralt boligområde på Frogner i Oslo, og har gangavstand til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon, samt umiddelbar nærhet til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter m.m. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat.

Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der.
Frogner anses som et av de dyreste boligområdet i Oslo grunnet sentrumsbeliggenheten, nærhet til parker og ikke minst arkitektur.

Boligen har gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder som bl.a. Slottsparken og Frognerparken, hvorav sistnevnte med sine 467 mål er den klart største parken
i Oslos indre by.

For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 50 snr. 21 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0162

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

4. etasje: Primærrom utgjør ca 105 kvm

Innhold og standard

Leiligheten holder en god standard og inneholder:

Entre, stor stue, romslig og separat kjøkken , 2 soverom og bad

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer