Herlig beliggenhet. Representativ leilighet

Bygdøy allé 8

Månedsleie 42.000,-
Primærrom 190m2
Bruttoareal 208m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

FROGNER-stor og innholdsrik leilighet med 3/4 soverom, 2 bad og balkong

Beliggenhet

Bo i et etterspurt og attraktivt område på Frogner med kort vei til "alt". Området har et spennende og pulserende byliv med et bredt utvalg av servicefasiliteter. Gangavstand til
flere av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer, restauranter, mm.

Frogner Atrium ligger også rett rundt hjørnet og tilbyr blant annet matbutikk, blomsterbutikk, apotek og frisør. For de aktive er det flotte tur- og rekreasjonsområder med bl.a. Slottsparken og Frognerparken, samt turområdene langs Frognerkilen og videre til Bygdøy med bademuligheter. Ca. 5 min gange til SATS Solli.

Godt med kollektivtilbud i nærområdet med Solli Plass - et knutepunktet for buss og trikk i området. Nærmeste bussforbindelse er buss nr. 30, 31 og 20, eller trikk 12 og 13. Tog og Flytog fra Nationaltheatret eller Skøyen.

Matrikkel

Gnr. 211 bnr. 19 snr. 9 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0014

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjørca 190 kvm

Innhold og standard

Stor og lekker leiligheten med god standard beliggende i 3. etasje. Leiligheten inneholder:

Entre, stort soverom med walk in closet. 2 romslige stuer som vender ut mot Bygdøy alle og Niels Juels gate ( den ene stuen kan benyttes som soverom ) Svært god størrelse på kjøkken med plass til spisebord, stort bad med badekar, 2 separate soverom hvorav det ene har utgang til balkong i bakgård og i tillegg er det enda et bad .
Det finnes også et eget kjøkken på det ene soverommet, slik at en del av leiligheten kan fungere som en separat leilighet.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Boligen leies ut umøblert. Etter avtale kan evt møbler settes igjen

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 42 000,- pr. måned.
I tillegg til leie kommer strøm, internett og evt kabel tv

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.
Peis i stuen og på kjøkkenet

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Leiligheten er ledig 1 .april
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2021 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem 31.03.2022
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.21.2021 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Really nice and large apartment .Perfect location , central in Frogner. 3/ 4 bedrooms. 2 bathrooms, large livingrooms as well as a big kitchen. Balcony towards backyard

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer