Dæliveien 36

Dæliveien 36

Månedsleie 12.000,-
Primærrom 60m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

Asker - Lys og romslig 2-roms med attraktiv beliggenhet. Egen hage, parkering og nærhet til kollektivtilbud!

Beliggenhet

Leiligheten har en solrik, usjenert og særdeles barnevennlig beliggende i blindvei med gangavstand til Asker sentrum. Etablert boligområde ved markagrensen med gode adkomst og parkeringsforhold. Barnehage, Føyka med fotball, friidrett m.m, lysløype og turterreng ligger i umiddelbar nærhet. Her har man også umiddelbar nærhet til alt av servicetilbud: Bank, apotek, lege og tannlege m.m. Du kan ta handlerunden på Trekanten Senter med sine 70 butikker, og i sentrum finner du flotte butikker, kafeer og restauranter.

Meget godt kollektivtilbud mot Oslo og Drammen med tog eller buss fra Asker stasjon. Kort vei til skoler, dagligvareforretning, 18-hulls golfbane, badevann samt gangavstand til Solvang og Drengserud skole.

Asker har flotte turmuligheter i marka med ski- og turløyper. Stor moderne idrettspark på Risenga med mulighet for fotball, turn, basket, tennis (ute og inne), ishockey, skøyter med mer. På Risenga er det stor kunstisbane i vinterhalvåret. Badeland åpnet på Risenga høsten 2006. I Asker har man også god tilgang til sjøen med bl.a. Spirabukta badeplass på Konglungen, Hvalstrand og Holmenskjæret med fine bademuligheter, velegnet for små barn. Flere båthavner, Leangbukten Båtforening, Asker Seilforening, Holmenskjæret båthavn med flere. Holmen idrettspark med lysløype, hoppbakke og turnhall. Kystkulturstien går ifra Holmenskjæret og videre via Vollen til Nærsnes. Her er et av de mange hyggelige stoppestedene, Mats og Martin i Vollen. Videre har man Asker Golfbane. Kino, kulturhus med flott bibliotek, spisesteder og de fleste servicetilbud finner du i Asker Sentrum.

Matrikkel

Gnr. 4 bnr. 57 i Asker kommune