Nyere leilighet. Meget god standard. Garasjeplass.

Dagaliveien 21 B

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 115m2
Bruttoareal 120m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SLEMDAL/ GULLERÅSEN- lekker leilighet , 2 soverom, nydelig utsikt

Beliggenhet

Dagaliveien 21 B ligger stille til i veletablert boligområde på Slemdal / Gulleråsen . Meget barnevennlig og rolig. Området er av mange ansett som meget attraktivt med den perfekte balansen mellom byen og marka. Her bor du midt i smørøyet med kort avstand til blant annet Slemdal skole, senter med servicetilbud og T-bane som tar deg til Majorstuen på 10 min.

Mangfoldig idrettstilbud i nærheten med Hemingbanen, Gressbanen, samt tennisbaner på Holmenkollen og Heming Tennisklubb. For øvrig turstier inn i Nordmarka og trolig Østlandets flotteste naturopplevelser både sommer og vinter.

Oppdragsnummer

10-18-0059

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligeheten /boligen inneolder : Entre, hall, 2 soverom, 2 bad, romslig stue med utgang til terrasse, og nydelig utsikt. Tilgang til egen privat hage

Møblering og fasiliteter

Leiligeheten kommer primært umøblert , men med hvitevarer på kjøkken og vask / tørk på bad.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 22 000pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer