Nyere leilighet. Meget god standard. Garasjeplass.

Dagaliveien 21 B

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 115m2
Bruttoareal 120m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Solgt

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SLEMDAL/ GULLERÅSEN- lekker leilighet , 2 soverom, nydelig utsikt

Beliggenhet

Dagaliveien 21 B ligger stille til i veletablert boligområde på Slemdal / Gulleråsen . Meget barnevennlig og rolig. Området er av mange ansett som meget attraktivt med den perfekte balansen mellom byen og marka. Her bor du midt i smørøyet med kort avstand til blant annet Slemdal skole, senter med servicetilbud og T-bane som tar deg til Majorstuen på 10 min.

Mangfoldig idrettstilbud i nærheten med Hemingbanen, Gressbanen, samt tennisbaner på Holmenkollen og Heming Tennisklubb. For øvrig turstier inn i Nordmarka og trolig Østlandets flotteste naturopplevelser både sommer og vinter.

Oppdragsnummer

10-18-0059

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligeheten /boligen inneolder : Entre, hall, 2 soverom, 2 bad, romslig stue med utgang til terrasse, og nydelig utsikt. Tilgang til egen privat hage

Mer om eiendommen

Møblering og fasiliteter

Leiligeheten kommer primært umøblert , men med hvitevarer på kjøkken og vask / tørk på bad.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 22 000pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

1 garasjeplass

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig.

Stue
Soverom

Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.

(forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.12.2018
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.09.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.12.2019
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.09.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

3dplan og 1
Terrasse

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Kjøkken
Soverom
Utsikt
Bad
2dplan og 1

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer