Dalsbergstien 12

Dalsbergstien 12

Månedsleie 9.900,-
Primærrom 16m2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ST.HANSHAUGEN/BISLETT- Moderne og lys ettroms med god standard og attraktiv beliggenhet - Fullt møblert

Beliggenhet

Svært sentral beliggenhet på St. Hanshaugen/Bislett med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Høyskolen i Oslo i ligger i umiddelbar nærhet.
Det ligger flere sjarmerende nisjebutikker i området ved St. Hanshaugen og på Bislett. I umiddelbar nærhet finner du også hyggelige kaféer og restauranter som The Juicery, Pascal, Kaffebrenneriet, Baker Hansen og Espresso House. Kort vei også til flere dagligvarebutikker som Kiwi, Coop og Bunnpris, Sistnevnte ligger 2 minutters gange unna og har også søndagsåpent.

For den treningsglade finnes et stort utvalg; SATS, Bislett Bad, Bislett Stadion med løpebane og flere parker for den som ønsker å trene utendørs. Fem minutters gange til parken på St. Hanshaugen, samt kort vei til Stensparken, Slottsparken, Iladalen park, og turstier langs Akerselva som går helt fra Maridalen til Sentrum. Få minutters gange til Majorstuen/ Bogstadveien med eksklusive butikker, utesteder med mer. Gangavstand også til Karl Johan og sentrum. Like i nærheten ligger også Vulkan, som er et nytt og spennende byutviklingsområde med Mathallen utesteder, butikker, treningssenter mm.

Umiddelbar nærhet til Høyskolesenteret, Veterinærhøyskolen, Politihøyskolen, Tannlegehøyskolen, Westerdals, Handelshøyskolen BI og Blindern.
Kort vei til offentlig kommunikasjon, trikk 11, 17, 18 i Pilestredet, buss 37 i Ullevålsveien samt buss 21 fra St. Hanshaugen. Flybussen har avgang fra Sofies plass. Gangavstand til Nationaltheateret med t-bane, tog og flytog.

Matrikkel

Gnr. 217 bnr. 87 snr. 8 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0086

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten ble totalt oppusset i 2019 og fremstår som moderne og arealeffektiv med god takhøyde. Entré/gang, stue med kjøkkenkrok, bad med opplegg til vaskemaskin og hems med 116cm seng.

Leiligheten disponerer også en bod som vil medfølge leieforholdet.

DIVERSE:
- Ledig fra 1. September for langtidsleie.
- Leietager tegner innboforsikring.
- Det ønskes ikke-røyker.
- 3 mnd depositum.
- Ikke tillatt med dyrehold.

VISNING:
Vennligst send en epost til Eiendomsmegler Elisabeth Langset på elisabeth.langset@sem-johnsen.no for avtale om privatvisning.

Vennligst oppgi:
1 Hvor mange personer dere er.
2 Navn, tlf nr og e-post adresse.
3 Info om arbeid.
4 Overtagelse.
5 Ønsket leieperiode. (Minimum 12 måneder)

VIEWING/SHOWING:
Please send an email to Real Estate Broker Elisabeth Langset; elisabeth.langset@sem-johnsen.no with the following information, and you will be contacted with time for a private showing.

1 Number of persons.
2 Name, phone number and e-mail adress.
3 Short information about employment.
4 When you would like to move in.
5 For how long you are planning to rent. (Minimum 12 months)

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut møblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 9 900,- pr. måned.

Varmtvann samt trappevask er inkludert i leien.
Strøm, internett og kabel-tvkommer i tillegg.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.09.2021
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.05.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.05.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Elisabeth Langset
Mobil: 95 99 76 29

International customers

Modern studio apartment with a very sentral and attractive location.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer