Drammensveien 52B

Drammensveien 52B

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 80m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Særdeles attraktiv og lys 3-roms hjørneleilighet med balkong og peis- God standard - Sentral og rolig beliggenhet

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Skillebekk, tett ved Solli Plass hvor området består i hovedsak av klassiske funkisgårder samt flotte bygårder. Leiligheten ligger sentralt men samtidig tilbaketrukket fra Drammensveien. Dette er ideell beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt og skjermet men samtidig hvor det er kort vei til alle av byens fasiliteter. Meget kort vei til grøntområder som Hydroparken og Skarpsnoparken ellers er det gangavstand til Frogner og Vigelandsparken. Du tar deg også lett til Solli Plass, Aker Brygge, Tjuvholmen, Nationalteateret, Slottsparken og sentrum. På Solli plass har du de fleste fasiliteter som matvarebutikk, restauranter, offentlig kommunikasjon og matbutikk. Du er også tett på både Frognerveien og Bygdøy Allé med alle sine hyggelige kaféer og restauranter samt forretninger. For de turglade ligger Frognerstranda få minutters gange unna, hvor det er gode turmuligheter og gangvei til Bygdøy.

Matrikkel

Gnr. 211 bnr. 65 snr. 4 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0066

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Lys, moderne og romslig leilighet. I gangen har man god plass til å henge av seg klær og sko. Det er en smart bygget skyvedørsgarderobe med speilfronter hvor man har god plass til klær og lagring. Fra gangen kommer man videre inn til stuen og badet. Stuen er lys og stor med god plass til sofagruppe og bord.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer