Dronning Eufemias gate 45

Dronning Eufemias gate 45

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 71m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Kort om eiendommen

BARCODE / EUFEMIAS HAGE: Lekker 3-roms med sydvendt balkong som vender mot rolig bakgård - Fantastisk f. takterrasse.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fantastisk til i populære Bjørvika, med umiddelbar nærhet til sentrum med Akershus festning og Barcode, Oslos nye skyline. Dronning Eufemias gate er et urbant og idyllisk område ved sjøen, bare 5 minutters gange unna Oslo sentrum med Karl Johans gate, Oslo S med flytoget og nyoppussede Østbanehallen. Maaemo åpnet nylig i samme bygning, som er kåret il en av verdens beste restauranter. The Vanderlay, og snart Annis Pølsemakeri som blir en stor delikatesse butikk med servering befinner seg også her.

Kvartalene som er under oppføring mellom Sørenga og Barcode vil inneholde en blanding av boliger, kontor og forretninger, med et variert servicetilbud. Kongsallmenningen, som er påbegynt, vil forene Bjørvika/Sørenga med Middelalderparken og vannspeilet. Middelalderparken utvides i areal når arbeidene med follobanen ferdigstilles, og strekker seg helt til Gamlebyen. Sørenga har også tilgang til flotte tur- og treningsområder, som Ekeberg med fine stier, sletter og skoger. Skulpturparken og Ekebergrestauranten har fantastisk utsikt over Sørenga og byen. For de treningsglade ligger Sats få bygg unna.

Barcode og området begynner å bli et lite gastronomisk maktsenter i Oslo. Her finner man mange nye og spennende spisesteder og barer. Nodee Barcode og Nodee Sky, Vaaghals, Stock og Code er alle spisesteder i Dronning Eufemias gate og i umiddelbar nærhet. Sørenga byr på mange severdigheter og spisesteder. Har du lyst på en skikkelig god hamburger får du tak i dette på Bun's Burger Bar på Sørenga. Andre restauranter og cafeer som er verdt å nevne er Sørenga Sjømat, Evita Kaffebar, Coyo og Seaport. Kaffebrenneriet, Godt brød og Åpent bakeri finnes også i området.

Videre er det nylig etablert Rivoli, Indiske Nimbu, Talormade donuts, Holzweiler flagship store med servering tegnet av Snøhetta, vinbaren VIN.

Megler

Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie og har et spesielt fokus på Tjuvholmen og Aker Brygge hvor hun gjennom årene har gjennomført svært mange formidlinger.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer