Dronning Eufemias gate 51

Dronning Eufemias gate 51

Månedsleie 14.900,-
Primærrom 38m2
Bruttoareal 48m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Barcode - Ny og lekker 2-roms i 6 etasje med utsikt, vestvendt balkong, heis og tilgang til Oslos flotteste takterrasse!

Beliggenhet

Eufemias Hage er det første boligkvartalet mellom Barcode og fjorden, i hjertet av Bjørvika. Kvartalet ligger mellom Dronning Eufemias gate, med yrende byliv og kollektivforbindelser til hele byen, og Operagata, som blir en lokalgate med mindre trafikk. Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø. Mer sentralt kan du ikke bo. Med pulserende Barcode og Dronning Eufemias gate på den ene siden og fjorden på den andre, gir Eufemias Hage deg valget mellom bypuls og hvilepuls. Her blir det enkelt å logge av og nyte livet, samtidig som du er midt i byen. Veien er kort, enten du vil søke ut med kajakk og sykkel, eller vil søke inn med bøker og kunst. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og
fjord. Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til
Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deicmanske bibliotek og Munchmuseet - alt er bare minutter unna.
Operagata vil bli en miljøgate. 500 meter fra Kongsbakken til Stasjonsallmenningen, opparbeidet med 5,5 meter bredt sykkelfelt. Her blir det opphøyd fortau i granitt og beplantninger og trær i klynger.

Mer om eiendommen

Oppdragsnummer

10-18-0077

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

6 etasje: Gang, bod/garderoberom, stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer og utgang til 8 kvm vestvendt balkong, soverom med garderoberom, bad med dusj, wc og vaskemaskin.

Her kan man flytte rett inn til en betydelig oppgradert leilighet med høy standard. Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal.

Særdeles flott takterrasse med fantatisk utsikt, sittegrupper og beplantning
Utsikt

Mer sentralt kan du ikke bo.

Nøkkelopplysninger:
- Helt ny og ingen har bodd her før deg
- Høy standard
- Privat balkong med flotte solforhold
- Takterrasse med spektakulær panoramautsikt
- Heis
- Store vindusflater
- Gjennomgående og arealeffektiv planløsning
- Balansert ventilasjon
- Nextgentel standard pakke internett/tv er inkludert

Standard:

Baderomsinnredning av typen Bano, i hvit farge.

Kjøkkenet fremstår stilrent og tiltalende med innredning fra Sigdal med benkeplaten er av implast laminat .

Gulv: Én-stavs eikeparkett (Haro Oak Pearl Grey Limewashed, Sauvage, mattlakkert). Fliser på bad.

Vegger: Sparklet og malt. Fliser på bad.

Himling: Malt betong i rom med full høyde.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 14 900,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. Normalt forbruk av vann er inkludert.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.

Bad
5_kjøkken_1

Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet.

Stue med utgang til stor solrik terrasse
Soverom

Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.09.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.12.2019.

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.09.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Soverom
1_bad_1
Gang med eget garderoebrom
1_1_3Dplan_3
Planløsning

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer