E-H0702 Lekker ny 3-roms med sjøutsikt, hvitevarer, balkong og byens fotteste takterrasse!

Dronning Eufemias gate 51

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 62m2
Bruttoareal 74m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

BARCODE- Eufemias Hage- Rålekker 3 roms . Stor balkong. Tilgang til herlig takterrasse

Beliggenhet

I Eufemias Hage kan du velge mellom bypuls og hvilepuls. Bygget ligger i hjertet av Bjørvika, mellom Dronning Eufemias gate, med yrende byliv, og Operagata, som blir en lokalgate med mindre trafikk.

Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø. Mer sentralt kan du ikke bo.

Veien er kort, enten du vil ut med kajakk og sykkel, eller inn med bøker og kunst. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og fjord. Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur i Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, avkobling i landets fremste kulturbygg - alt er i nærheten.

Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deicmanske bibliotek og Munchmuseet - alt er bare minutter unna.

Oppdragsnummer

10-18-0055

Areal

7. etasje: Primærrom utgjør 62 kvm, BRA 74 kvm.

Innhold og standard

Entré, stue med utgang til balkong på ca 8 kvm med sjøutsikt, åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, soverom med skyvedørsgarderobe.I tillegg til dette er det 1 soverom til

Leiligheten inneholder entré, delikat flislagt bad med elektriske varmekabler, vegghengt toalett, baderomsinnredning og speil med innebygd lys, samt opplegg til vaskemaskin.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer