E-H0702 Lekker ny 3-roms med sjøutsikt, hvitevarer, balkong og byens fotteste takterrasse!

Dronning Eufemias gate 51

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 62m2
Bruttoareal 74m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Solgt

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

BARCODE- Eufemias Hage- Rålekker 3 roms . Stor balkong. Tilgang til herlig takterrasse

Beliggenhet

I Eufemias Hage kan du velge mellom bypuls og hvilepuls. Bygget ligger i hjertet av Bjørvika, mellom Dronning Eufemias gate, med yrende byliv, og Operagata, som blir en lokalgate med mindre trafikk.

Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø. Mer sentralt kan du ikke bo.

Veien er kort, enten du vil ut med kajakk og sykkel, eller inn med bøker og kunst. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og fjord. Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur i Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, avkobling i landets fremste kulturbygg - alt er i nærheten.

Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deicmanske bibliotek og Munchmuseet - alt er bare minutter unna.

Oppdragsnummer

10-18-0055

Areal

7. etasje: Primærrom utgjør 62 kvm, BRA 74 kvm.

Mer om eiendommen

Innhold og standard

Entré, stue med utgang til balkong på ca 8 kvm med sjøutsikt, åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, soverom med skyvedørsgarderobe.I tillegg til dette er det 1 soverom til

Leiligheten inneholder entré, delikat flislagt bad med elektriske varmekabler, vegghengt toalett, baderomsinnredning og speil med innebygd lys, samt opplegg til vaskemaskin.

Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til østvendt balkong med sjøgløtt. God plass til utemøblement.

Lekkert kvalitetskjøkken fra Sigdal med slette fronter og integrerte hvitevarer fra Siemens.

I stuen er det gjort klart for tv og internettsignaler via fiber fra Nextgentel. Grunnabonnement er inkludert i husleien.

Kjøkken
Utsikt

Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe.

God størrelse på gjeste soverommet ,

Varmtvann leveres via fjernvarme og er inkludert i husleien.

Det følger med en kjellerbod. Beboerne disponerer en felles takterrasse med egne avdelinger en kan leie.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer på kjøkken medfølger i leieforholdet. Vaskemaskin etter avtale.
Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 18 500,- pr. måned.
Utgifter til strøm og evt alarm kommer i tillegg til husleien.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. Varmtvann inkludert.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarminskarakter Grønn - Energikarakter C.
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

3dplan og 1
Balkong

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Ute
Utsikt og terrasse

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.08.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Balkong
Soverom
Soverom
Soverom
2dplan og 1

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer