Dronning Eufemias gate 53

Dronning Eufemias gate 53

Månedsleie 25.000,-
Primærrom 92m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Kort om eiendommen

Barcode - Lekker, ny 4-roms med høy standard, sydvendt balkong, takterrasse og heis!

Beliggenhet

Eufemias Hage er det første boligkvartalet mellom Barcode og fjorden, i hjertet av Bjørvika. Kvartalet ligger mellom Dronning Eufemias gate, med yrende byliv og kollektivforbindelser til hele byen, og Operagata, som blir en lokalgate med mindre trafikk. Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Og når du kommer hjem igjen, er fjorden, Havnepromenaden, Ekebergparken og sjøbadet på Sørenga en del av ditt nærmiljø. Mer sentralt kan du ikke bo. Med pulserende Barcode og Dronning Eufemias gate på den ene siden og fjorden på den andre, gir Eufemias Hage deg valget mellom bypuls og hvilepuls. Her blir det enkelt å logge av og nyte livet, samtidig som du er midt i byen. Veien er kort, enten du vil søke ut med kajakk og sykkel, eller vil søke inn med bøker og kunst. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og
fjord. Kaffe i byhagen, vennekveld på takterrassen, matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til
Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deicmanske bibliotek og Munchmuseet - alt er bare minutter unna.
Operagata vil bli en miljøgate. 500 meter fra Kongsbakken til Stasjonsallmenningen, opparbeidet med 5,5 meter bredt sykkelfelt. Her blir det opphøyd fortau i granitt og beplantninger og trær i klynger.

Mer om eiendommen

Oppdragsnummer

10-18-0074

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Her kan man flytte rett inn til en betydelig oppgradert leilighet med høy standard. Med trikk rett utenfor og Oslo Sentralstasjon et steinkast unna er det enkelt å reise, uansett hvor du skal. Mer sentralt kan du ikke bo. Bildene er fra en helt identisk leilighet i 4.etasje, denne er "stylet" for visning. Leiligheten som skal leies ut er i utgangspuntet umøblert, men kan leies med noen møbler etter avtale.

Fantastisk og helt unik takterrasse med beplantning og sittegrupper
Takterrasse

Innhold: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, innvendig bod/omkledningsrom, 2 bad med dusj.
Ytre rom: Bod.

Nøkkelopplysninger:
- Helt ny og ingen har bodd her før deg
- 3 romslige soverom og 2 bad
- Meget høy oppgradert standard
- Privat sydvendt balkong på 14 m² med flotte solforhold
- Oslos grønneste takterrasse med spektakulær panoramautsikt
- Heis
- Store vindusflater
- Gjennomgående og arealeffektiv planløsning
- Balansert ventilasjon
- Nextgentel standard pakke internett/tv er inkludert

Standard og beskrivelse:
Gang med skyvedørsgarderobe med skyvedører i speil.

Leiligheten har to innbydende og moderne bad. Hovedbadet har inngang fra gangen. Det er varmekabler i gulv og innfelt downlight i himling med dimmerfunksjon.

Bad nr. 2 ligger i forbindelse med hovedsoverommet, som gjør at man kun har noen få skritt inn til badet om morgen. Flotte fliser på gulv og vegger. Baderomsinnredning av typen Bano, i hvit farge.

Stuen er en stor og sosial sone med åpen kjøkkenløsning på totalt ca. 44,3 m² der man kan samle både familie og venner. Stuen har en egen sone mot Dronning Eufemias gate som tillater plass til et langstrakt spisebord. Her er det mulighet for å åpne opp den ene døren, for lufting. Videre kan det innredes med en større sofagruppe, mens kjøkkenøyen har god plass til barkrakker. Fra stuen er det også utgang til den sydvendte balkongen på hele 14 m². Her sitter man høyt og hevet over terrenget, med flott utsyn over den grønne, rolige byhagen, som er en del av fellesarealet. Balkongens størrelse tillater godt med utemøblement, og har god plass til å invitere gjester.

Kjøkkenet fremstår stilrent og tiltalende med innredning fra Sigdal med benkeplaten er i sort skimmer av implast laminat .

Leiligheten har totalt 3 soverom. Hovedsoverommet er på romslige 12,6 m². Her er det god plass til både en større seng og garderobeskap. Det er inngang til en romslig bod/omkledningsrom.

Gulv: Én-stavs eikeparkett (Haro Oak Pearl Grey Limewashed, Sauvage, mattlakkert).

Soverom
Stue med utgang balkong

Fliser på bad.
Vegger: Sparklet og malt. Fliser på bad.
Himling: Malt betong i rom med full høyde.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert med hvitevarer på kjøkken. Etter avtale kan også leiligheten møbleres opp mot en høyere leie. Bildene i prospekt er fra lik leilighet i 4 etasje som er stylet for visning.
.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 25 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Normalt vannforbruk er inkludert, blir avregnet en gang i året.

Stue til kjøkken
Kjøkken

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Kjøkken
Kjøkken og stue
Spisestue med utsikt mot Barcode

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående.
Leieperiode: 3år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.08.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.08.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Spisestue
Bad

Meglere

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer
Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer