Populær beliggenhet , god standard

Dronning Eufemias gate 53

Månedsleie 25.000,-
Primærrom 70m2
Bruttoareal 73m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

BARCODE / EUFEMIAS HAGE-Lekker 3-roms med balkong-meget sentralt-takterrasse

Beliggenhet

Leiligheten ligger fantastisk til i populære Bjørvika, med umiddelbar nærhet til sentrum med Akershus festning og Barcode, Oslos nye skyline. Dronning Eufemias gate er et urbant og idyllisk område ved sjøen, bare 5 minutters gange unna Oslo sentrum med Karl Johans gate, Oslo S med flytoget og nyoppussede Østbanehallen. Maaemo åpnet nylig i samme bygning, som er kåret il en av verdens beste restauranter. The Vanderlay, og snart Annis Pølsemakeri som blir en stor delikatesse butikk med servering befinner seg også her.

Kvartalene som er under oppføring mellom Sørenga og Barcode vil inneholde en blanding av boliger, kontor og forretninger, med et variert servicetilbud. Kongsallmenningen, som er påbegynt, vil forene Bjørvika/Sørenga med Middelalderparken og vannspeilet. Middelalderparken utvides i areal når arbeidene med follobanen ferdigstilles, og strekker seg helt til Gamlebyen. Sørenga har også tilgang til flotte tur- og treningsområder, som Ekeberg med fine stier, sletter og skoger. Skulpturparken og Ekebergrestauranten har fantastisk utsikt over Sørenga og byen. For de treningsglade ligger Sats få bygg unna.

Barcode og området begynner å bli et lite gastronomisk maktsenter i Oslo. Her finner man mange nye og spennende spisesteder og barer. Nodee Barcode og Nodee Sky, Vaaghals, Stock og Code er alle spisesteder i Dronning Eufemias gate og i umiddelbar nærhet. Sørenga byr på mange severdigheter og spisesteder. Har du lyst på en skikkelig god hamburger får du tak i dette på Bun's Burger Bar på Sørenga. Andre restauranter og cafeer som er verdt å nevne er Sørenga Sjømat, Evita Kaffebar, Coyo og Seaport. Kaffebrenneriet, Godt brød og Åpent bakeri finnes også i området.

Videre er det nylig etablert Rivoli, Indiske Nimbu, Talormade donuts, Holzweiler flagship store med servering tegnet av Snøhetta, vinbaren VIN.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer