Dronning Eufemias gate 65

Dronning Eufemias gate 65

Månedsleie 16.000,-
Primærrom 39m2
Bruttoareal 50.1m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Splitter ny 2-roms i 8.etasje m/ vestvendt balkong med sjøutsikt og treningsmuligheter på taket! V.v og internett inkl

Beliggenhet

Eufemias Plass Vest ligger meget sentralt til i Bjørvika, mellom Barcode og fjorden. Barcode har blitt symbolet på det moderne Oslo, og på førsteklasses arkitektur.
Bjørvika er et spennende område under utvikling som vil by på rikelig med boliger omringet av fantastisk arkitektur og et gryende byliv.

Sørenga har er stort servicetilbud og inkluderer flere flotte spisesteder som Cargo, Buns Burger bar, Coyo, Hakkaiza, Maribel og Seaport. Her er det noe for enhver smak. Et rikt kulturliv med Den Norske Opera, det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek kun noen minutters gange fra leiligheten.

Med sjøen som nærmeste nabo har Den Norske Turistforening etablert Friluftshuset Sørenga. Her holdes det yogakurs, inspirasjonskvelder, muligheter for leie av kajakk og buldring i buldrerommet. Senteret tilbyr også turveiledning og inspirasjonskvelder slik at man lettere kan benytte seg av de ulike lokale turmulighetene som området byr på.

Leilighetene deler en spektakulær, felles takterrasse, som er skapt for urbane mennesker som lever et aktivt liv. Det spesielle med denne takterrassen er at deler av taket får gummibelegg som på en idrettsbane, i en spennende blåfarge. Taket er 70 meter langt, så man kan løpe 60- meteren, eller ta gode runder. Det bygges treningsapparater for styrketrening, slik at man kan trene med byens beste utsikt. Samtidig blir det soner
der man kan slappe av med venner. Den unike takterrassen får områder med gressplen og flere soner med bord og stoler der man kan spise, drikke og nyte den fantastiske utsikten over byen og fjorden. Dette blir et møtested med mulighet for opphold og fysisk aktivitet, med spektakulær utsikt over Fjordbyen.
Alle leilighetene har tilgang til takterrassen via heis i oppgangen. Her får man et uteområde hvor man både kan slappe av, spise, ha sosiale sammenkomster og trene i enkle apparater.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer