Dronning Eufemiasgate 33

Dronning Eufemiasgate 33

Månedsleie 15.800,-
Primærrom 36.3m2
Bruttoareal 44m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

BARCODE/ BJØRVIKA-Lekker ny 2-roms med balkong med sjøgløtt, heis og felles takterrasse!

Beliggenhet

Dronninglunden inneholder totalt 138 boliger over 8 etasjer med boliginngang fra byhagen. Bygget ligger ved den brede Stasjonsallmenningen, i tett naboskap med kulturelle hjørnesteiner som Operaen, det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek
Med Barcode på den ene siden og fjorden på den andre, gir Dronninglunden deg alt du forventer av en bolig i byen. Ditt nye nabolag gir deg muligheten til å nyte kunst og kultur eller fjord og natur. Dronninglunden ligger ved den brede Stasjonsallmenningen som strekker seg gjennom Barcode og ned til fjorden.

Med pulserende Barcode og Dronning Eufemias gate på den ene siden og fjorden på den andre, gir Dronninglunden deg valget mellom bypuls og hvilepuls. Her blir det enkelt å logge av og nyte livet, samtidig som du er midt i byen. Veien er kort, enten du vil søke ut med kajakk og sykkel, eller vil søke inn med bøker og kunst. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og fjord.

Du kan oppsøke unike matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deichmanske bibliotek og Munchmuseet - alt er bare minutter unna.

Operagata som ligger i front av prosjektet blir miljøgate.

Kort oppsummert: Mer sentralt kan du ikke bo. Les mer om hva du finner i Barcode på www.barcodeoslo.no eller www.boibjorvika.no/dronninglunden.
Se også denne:
www.facebook.com/691911660863651/posts/2519341098120689?vh=e&d=n&sfns=mo

Matrikkel

Gnr. 207 bnr. 459 snr. 129, leilighetsnr. 506 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0149

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer