Eckersbergs gate 35a

Eckersbergs gate 35a

Månedsleie 23.000,-
Primærrom 79m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

FROGNER- Klassisk og moderne 3-roms leilighet med balkong og meget attraktiv beliggenhet!

Beliggenhet

Attraktivt beliggende i et veletablert og vakkert boligstrøk på Frogner som hovedsakelig består av flotte bygårder og byvillaer. Leiligheten ligger tilbaketrukket og skjermet i rolige omgivelser, likevel svært sentralt med umiddelbar nærhet til det meste. Denne kombinasjonen gjør dette til et byens mest populære boligområder! I nærheten finnes en rekke kjente og spennende spisesteder, kafeer, kinoer, barer og uteliv.

Det er kort avstand til noen av byens mest attraktive handlegater, Bogstadveien med eksklusive spesialforretninger og de kjente kjedebutikkene, og på Vestkanttorget er det populært antikk og bruktmarked hver uke.

Det er flere matbutikker i umiddelbar nærhet, også søndagsåpne. Det er kun 2-3 minutters gange til trikkestopp i Frognerveien hvor 12-trikken går mellom Majorstua og Grefsen, via sentrum. Bussholdeplass i Bygdøy Allé med buss i flere retninger og ellers er det ca. 15 minutter å gå til Majorstua t-banestasjon, hvor det er tilgang til alle t-banelinjer. Majorstua er også knutepunkt for en rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46, samt flybuss til Gardermoen.

Det er kort gangavstand til flere flotte parker med store grøntområder og fine turstier, bl.a. Frognerparken. Her finnes også skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet, stort tennisanlegg og Frogner stadion. Om vinteren er det skøytebane her. Det er også fine tur- og sykkelmuligheter i nærområdet, f.eks. langs Frognerkilen og ut til Bygdøy, eller til Tjuvholmen med pulserende byliv, spennende gallerier og Tjuvholmen sjøbad med bystrand, gressplen for soling etc. Det er også nærhet til flere treningssentre og med t-banen er det kort avstand til marka med nydelig turterreng, både sommer og vinter.

Megler