Eilert Sundts gate 55

Eilert Sundts gate 55

Månedsleie 9.900,-
Primærrom 22m2
Bruttoareal 26m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Kort om eiendommen

RESERVERT

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet i et av Oslos mest populære boligstrøk. Området er perfekt for den som ønsker å bo rolig, men samtidig sentralt og med nærhet til alt. Bogstadveien med alle sine fasiliteter ligger 100 meter fra leiligheten.

Servicetilbud:

Kort vei til populære spisesteder, hyggelige fortauskafeer og kaffebarer. Delicatessen, Bølgen og Moi, Olivia, Homans, Brasserie Blanche og Lille Asia ligger alle en kort spasertur unna.

Nærmeste matvareforretning ligger kun et par minutters gange fra leiligheten (nærområdet har øvrig tilgang til flere ulike matbutikker, bl.a. Rema 1000 og Kiwi.

Meny, søndagsåpne Joker og Extra). Nærhet også til vinmonopolet.

Kort vei til både Bislett og Frogner med alle de fasiliteter du kan tenke deg - bl.a. cafeer, restauranter og populære forretninger.

Tur og rekreasjon:

Rekreasjonsmuligheter med gangavstand til flotte turområder i Stensparken, Slottsparken, Frognerparken og Josefines park som nylig er oppgradert. Parken er fylt med spennende kunst fra Fredrik Raddum og er lyssatt på kvelden.

For den treningsglade er det både Barrys, Fresh Fitness og SATS i nærheten.

Det tar ca 10 minutter å gå til Frogner, Vestkanttorget og ca. 10 minutter å gå til Majorstukrysset, St. Hanshaugen, Sentrum og ca 15-20 minutter til Aker Brygge og Tjuvholmen.

Skoler/utdanning:

Av utdanningsmuligheter er det kort vei eller gode transportmuligheter til bl.a. Høgskolen i Oslo, Universitetet i Oslo, Politihøyskolen, Handelshøyskolen BI samt Veterinærhøyskolen.

Offentlig kommunikasjon:

Gode transportmuligheter med trikk på Briskeby og 21-bussen fra Uranienborgveien.

Trikkestoppet i Bogstadveien (11 og 19) tar deg rett opp til Majorstuen hvor du finner Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg.

Megler

Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie, i tillegg jobber hun som co-megler sammen med Marit Tukjær Lie.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin sitter som styremedlem i Oslo og Akershus Eiendomsmeglerforening.

Les mer