Hyggelig og innholdsrikt rekkehus beliggende med gode solfolhold, lite biltrafikk og buss, tog og t-bane i nærheten.

Einars vei 41B

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 129m2
Soverom 3
Boligtype Rekkehus

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

KEYSERLØKKA - rekkehus over to etasjer med 3 soverom, to stuer, hage, balkong og garasje. Beliggende i rolig blindvei.

Beliggenhet

I rolig blindvei, men samtidig veldig sentral beliggenhet i alle retninger. Tog (Gjøvikbanen) går like utenfor med stopp rett bortenfor boligen (Tøyen stasjon). Ca 5 min. med tog til Oslo S, ellers buss og Tøyen t-banestasjonen like nedenfor, flybuss også i nærheten. Ca. 20-30 min å gå til sentrum.

Matrikkel

Gnr. 128 bnr. 124 snr. 10 orgnr. 912184366 i Oslo kommune

Innhold

Entré, vaskerom m. toalett, to soverom, bad, tv-stue med peis og utgang til platting og hage, stue, kjøkken, soverom/kontor og balkong i 2. etasje.

Oppdragsnummer

10-23-0025

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. + 2. etasje: Primærrom utgjør 129 kvm.

Innhold og standard

Rekkehus beliggende i rolig blindvei. Inneholder uteplass for to stoler og et bord ved inngangspartiet der du har morgensol, entré med garderoberom, vaskerom med toalett, rommelig soverom med garderobeskap og plass til dobbeltseng, rommelig bad med dusj, et rommelig soverom med stort vindu mot privat hage, tv-stue med peis og utgang til platting med spisegruppe og hage, trapp opp til andre etasje, stor og åpen stue med sofa og spisestue, høyt under taket, balkong, vid og fin utsikt mot byen og opp mot Holmenkollen, sol på fremsiden ved inngangen fra morgenen og fra kl 13 på hagesiden og til solen går ned, kontor/ soverom 3, kjøkken med hvitevarer og spiseplass.

Megler

Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer