Høy standard . Praktisk og familievennlig enebolig

Einerbærstien 18

Månedsleie 26.500,-
Primærrom 148m2
Bruttoareal 162m2
Soverom 4
Boligtype Rekkehus

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Rykkinn- Lekker atriumsbolig - Alt på ett plan - 4 soverom - Stor solrik terrasse og lettstelt flat hage

Beliggenhet

Attraktivt beliggende i et rolig og veletablert boligområde på Rykkinn. Meget barnevennlig og lite trafikkert område. Kort gangavstand til dagligvareforretning og bussholdeplass med god kommunikasjon til Sandvika og Oslo (ekspressbuss), skoler og barnehage, samt Rykkinn senter med forretninger og servicetilbud. Rikelig med fritidstilbud i nærområdet; bl.a. treningssenter, svømmehall, fotballbaner, tennisbaner, lysløyper og marka med flott turterreng sommer som vinter.

Nærmeste skole med kun ca. 100 meter å gå fra boligen, er Rykkinn skole, avdeling Berger 1-7 klasse, og i kort avstand er også avd. Gommerud 8-10 klasse.
Berger er dimensjonert for 630 elever fra 1. til 7. trinn. Skolen har en liten idrettshall og et innholdsrikt utomhusanlegg godt tilpasset eksisterende terreng.

Matrikkel

Gnr. 93 bnr. 580 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-21-0053

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom utgjør ca 148 kvm

Innhold og standard

Boligen er pusset opp de siste årene og holder en meget god standard.

Inneholder :

Entre, kjøkken med åpen løsning mot spisestue, stue med utgang til hyggelig uteplass samt hage, 4 soverom , 2 bad og vaskerom. Romslig bod.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer