Elsters gate 2

Elsters gate 2

Månedsleie 21.000,-
Primærrom 79m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER/VESTKANTTORGET Lys og flott 4-roms i 4.etg - Heis - Sydvestvendt balkong - varme, kabeltv og internett inkludert

Beliggenhet

Vestkanttorget og hovedinngangen til Vigelandsparken / Frognerparken. Området rundt Vestkanttorget kjennetegnes som et meget tiltalende nærmiljø med bl.a. et populært antikk- og bruktmarked. Kun få minutters spaseravstand til Frognerparken, Frognerbadet, tennisbane, Frogner Stadion med skøytebane på vinterstid. Området gir mulighet for meget god offentlig kommunikasjon, hvorav nærmeste holdeplass for buss og trikk er ved Frogner stadion, ca. 3 min. gange fra boligen. Buss og trikk går vært hvert 5 og 10 minutt. Kort vei til T-banestasjon på Majorstuen.

Det er nærbutikk like ved, flere barnehager i området, kort vei til offentlige kommunikasjoner og diverse servicetilbud. Kort gangavstand til Majorstuen med bl.a. handlegaten Bogstadveien hvor man finner man et mangfold av eksklusive delikatesseforretninger, kaféer, restauranter, dagligvarebutikker, skredder, frisørsalonger, bokhandler, apotek, vinmonopol, banker, treningssentre m.m. Nærområdet består i hovedsak av flotte Frognergårder fra ulike tidsepoker. Dette er et rolig og tilbaketrukket område, men likevel meget sentralt.

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 55 snr. 20 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0159

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten ligger i 4. ble nylig malt og rommer entré, bad med tilstøtende toalettrom, tre soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer