Erling Skjalgssons gate 30b

Erling Skjalgssons gate 30b

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 47m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Sarah Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Sarah Aamodt

Kort om eiendommen

3 roms på Frogner - Rålekker leilighet med balkong. Fullt møblert. Langtidsleie.

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget stille og idyllisk område på Frogner, med umiddelbar nærhet til et rikt utvalg av butikker, forretninger, caf´€er etgc. Meget populært boligområde vesentlig bestående av klassisk bygårdsbebyggelse. Attraktivt strøk med lite gjennomgangstrafikk. Korte avstander til vestkanttorget, Bygdøy Allé og fine handlegater på Frogner og Majorstuen.
Kun en kort sykkeltur unna Huk og Bygdøy med flotte rekreasjonsområder som turstier, badeplasser m.m.
Frognerparken i umiddelbar nærhet med rekreasjon og treningsmuligheter.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 285 snr. 13 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-23-0034

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2014 og holder en gjennomgående god standard på innredning og utstyr. I 2023 ble leiligheten tapetsert og det ble lagt nye fliser i entreen.
På gulvene er det lekker 1 stavs eikeparkett og keramiske fliser på badet. I entreen er det lagt flotte fliser i naturstein fra Fired Earth
Himlingen har stukkatur og ornamenter.
Møblene er hovedsakelig fra Gubi og Bolia og er helt nye.

Entré - Entreen gir et meget godt førsteinntrykk. Knagger til oppbevaring av yttertøy. Entreen er tapetsert med en lekker tapet som gir et eksklusivt preg.

Kjøkken - Lekkert kjøkken fra IKEA.

Megler

Portrettbilde av Sarah Aamodt

Sarah Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Sarah på e-post
sa@sem-johnsen.no

Kontakt Sarah på telefon
91 53 08 54

Sarah Aamodt er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo og har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Hun har over 17 års erfaring med særlig spesialisering på Aker Brygge og Tjuvholmen. Hun er blant de svært få eiendomsmeglere som håndterer både salg og utleie, noe mange boligeiere har funnet svært nyttig.

Sarah er arbeidsom, pliktoppfyllende, blid og effektiv. Ikke minst er hun og er faglig sterk etter mange år som fagansvarlig. Når Sarah bestemmer seg for noe går hun 100% inn for det, og hun har et ekstremt fokus på skikkelig oppfølging av sine kunder. Velger du Sarah til å håndtere oppdraget ditt får du en megler som er dyktig, tilgjengelig, ærlig og som guider deg trygt gjennom hele prosessen.

Les mer