Fin 1- roms. Meget Sentralt

Falbes gate 18G

Månedsleie 9.500,-
Primærrom 19m2
Bruttoareal 22m2
Soverom 1
Boligtype Annet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

BISLETT-leilighet til leie med eget bad- tilgang til felles kjøkken og balkong

Beliggenhet

Med sentral og populær beliggenhet mellom St.Hanshaugen og Bislett ligger Falbesgate 18. Attraktiv, smart og effektiv liten leilighet med nærhet til alt.
Området ved Bislett har de senere år vært et område i sterk vekst. Flere bygårder og gater er nylig renovert, noe som gir et ryddig og velholdt preg over nabolaget.
Nærmeste matvareforretning ligger kort vei fra boligen. Sentrale bydeler finnes i kort gange fra leiligheten; ca 15 min gange til Grünerløkka, Vulkan, Alexander Kiellands plass, Majorstua, Aker Brygge m.fl. Høyskolen i Oslo (HiO) ligger på naboeiendommen, i umiddelbar nærhet. God offentlig kommunikasjon i nærområdet som tar deg til alle byens hjørner.

Eiendommen har også umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder som Stensparken, St Hanshaugen med flotte grøntområder, turstier og lekeplasser, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Matrikkel

Gnr. 217 bnr. 515 i Oslo kommune

Innhold

Inneholder:
Stue / soverom , separat bad. Felles kjøkken , gang og balkong.
Rommet holder en god standard

Oppdragsnummer

10-21-0156

Areal

ca 19 kvm

Innhold og standard

Inneholder:
Stue / soverom , separat bad. Felles kjøkken , gang og balkong.
Leiligheten holder en god standard

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer