Tomannsbolig beliggende i rolig området på Stabekk, stue, kjøkken, 4 soverom, 1 bad, gjestetoalett, vaskerom.

Festningsveien 20B

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 150m2
Soverom 4
Boligtype Tomannsbolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

STABEKK - Tomannsbolig beliggende i rolig området med stue, kjøkken, 4 soverom, 1 bad, gjestetoalett, vaskerom.

Beliggenhet

Boligen har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert og trafikkrolig villastrøk på øvre del av Stabekk. Det er kort avstand til Stabekk sentrum der man finner dagligvareforretninger, Baker Hansen samt en rekke spesialforretninger. Videre er det gangavstand til barnehager samt flotte nye Stabekk Barneskole. Ringstabekk ungdomsskole og Stabekk videregående er også i nærheten. Bekkestua med sitt rike serviceutvalg og hyggelige cafeer og restauranter ligger også i nærområdet og i gangavstand. Klesforretninger, apotek, vinmonopol, dagligvareforretninger, legekontor og tannlege er bare noe av det du finner her. Bekkestua er også et knutepunkt for buss/flybuss og T-bane.Togforbindelse fra Stabekk eller Høvik er i gåavstand.

Det er en lekeplass like nedenfor bligen og nærområdet byr ellers på et meget rikt utvalg av fritidsaktiviteter. Nadderudhallen er en kjent favoritt for barnefamiliene, mens det også finnes fasiliteter for tennis, fotball, skøyter, golf m.m. Fra huset går man langs småveier til flotte Bærumsmarka som tilbyr turområder for den avslappende spaserturen, eller skiturer fra Grinijordene eller Fossum er populære utfartssteder. Hyggelige bademuligheter med strender på Storøya, Fornebu eller Kalvøya og fjorden som byr på sjøliv og gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret. Det er bussforbindelser enten via Bekkestua eller fra Stabekk kino, begge innen få minutters gangavstand.

Matrikkel

Gnr. 17 bnr. 84 i Bærum kommune

Innhold

Enebolig på Stabekk med åpen løsning mellom stue, kjøkken og spisestue med utgang til terrasse. 4 soverom, ett bad, ett gjestetoalett, vaskerom, gang.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer