Nyere leilighet på fornebu B202. 2.etg

Bjørnenga 26

Månedsleie 17.500,-
Primærrom 66m2
Bruttoareal 69m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FORNEBU - Nyere og lekker 3-roms. Romslig vestvendt balkong med gode solforhold. Heis.

Beliggenhet

Sentralt på Storøya og vender mot Koksabukta i syd.Koselig boligtun bestående av flere moderne parkvillaer. Her vil du trives!
Boligene i Finketunet ligger landlig til og har en idyllisk og skjermet beliggenhet sør på Storøya. Her har du kort gangavstand til både badestrand, naturreservat og større sammenhengende rekreasjonsområder.

Fornebulandet fremstår i dag som et pusterom mellom fjorden og byen. Nansenparken ligger midt i hjertet av Fornebulandet hvor det er gang- og sykkelstier, leke- og oppholdsområder med trær, busker og blomster. Øverst i parken ligger det gamle flytårnet fra 1939 som et landemerke og en påminnelse om det som en gang var. Fra flytårnet og gjennom hele parken ned til den 5.800 m² store Sentraldammen, renner vann fra en arkitektonisk vakker kanal av stål, glass og naturstein. Som en godt bevart hemmelighet ligger Storøyodden med en av Norges flotteste sandstrender. Området byr på fire baner for sandvolleyball, bordtennisbord, kiosk med utekafé, dusj og utegriller. Litt lenger inn på Storøya ligger Storøya grendesenter med en sterk miljøprofil. Grendesenteret inneholder barneskole, barnehage og familiesenter med ulike tilbud som bordtennissenter, kunstgressbane og grusbane/skøytebane. I august åpnet Fornebu Idrettsbarnehage på Storøya med ni avdelinger, og med plass til 135 barn. På Hundsund er det også etablert enda et grendesenter med ungdomsskole, barnehage, svømmehall, flerbrukshall, kantine, bibliotek, kunstis - og kunstgressbane. Rett over gaten finnes tennisbaner og curlinghall. Grendesentrene er flotte møtesteder for barn og unge, foreldre og besteforeldre. Et perfekt sted å vokse opp!

I gangavstand ligger kjøpesenteret Fornebu S med 80 ulike butikker og kaféer. Fornebulandet har i dag blant annet Sjøflyhavna kro i Rolfsbukta, Odonata ved flytårnet, Fardal Bakeri og Pizzeria på Hundsund, restaurant hotell Scandic Fornebu, og flere andre spisesteder på Fornebu S og The Local ved Fornebuparken.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer