God standard. Populær beliggenhet

Finn Thorsagers vei 3

Månedsleie 24.300,-
Primærrom 76m2
Bruttoareal 84m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Oksenøya / Fornebu - Lekker, nyere 4-roms med balkong, mulighet for garasjeplass

Beliggenhet

Fornebulandet oppleves som et pusterom mellom fjorden og byen. Å bo i en nesten ny leilighet i vakre naturomgivelser rett ved vannkanten må oppleves!!

Oksenøya er ett av de flotteste områdene på Fornebu.Oksenøya ligger solrikt og lunt til vest på Fornebu, og området grenser mot Holtekilen. Nærmeste nabo er fjorden og store friarealer. I umiddelbar nærhet finner du store friarealer, turstier, naturreservater, skoler, barnehager, Fornebu S kjøpesenter og ikke minst Storøyodden Badeplass, samt idrettsanlegg og svømmehall.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 2546 snr. 42 i Bærum kommune

Innhold

Leiligheten inneholder :

Entre,bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor balkong på 14 kvm. Hovedsoverom med tilknytning til liten bod og egen balkong , samt 2 soverom til.

Praktisk planløsning, romslig balkong og store vindusflater som gir godt med lys og god romfølelse. Leilighetene er utformet og tilpasset den fantastiske naturen området har å by på. Lys, sol, sjø og utsyn.

Oppdragsnummer

10-22-0036

Areal

5. etasje: Primærrom utgjør ca 76 kvm

Innhold og standard

Leiligheten inneholder :

Entre,bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor balkong på 14 kvm. Hovedsoverom med tilknytning til liten bod og egen balkong , samt 2 soverom til.

Praktisk planløsning, romslig balkong og store vindusflater som gir godt med lys og god romfølelse.Leilighetene er utformet og tilpasset den fantastiske naturen området har å by på.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer