Stor 3 roms. Herlig beliggenhet. Mulighet for garasjeplas

Fjordalléen 7

Månedsleie 26.000,-
Primærrom 85m2
Bruttoareal 93m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Aker Brygge- Utsiktsleilighet i front med utsikt utover fjorden, havnen og marina. Gjennomgående i 7. etg

Beliggenhet

Aker Brygge er et fantastisk sted som yrer av mennesker og har god stemning året rundt. En ting er å besøke Aker Brygge, men nå kan du også bo her! Denne leiligheten ligger i Fjordalléen 7, høyt oppe i 7, etg, med flott utsikt, stor felles terrasse og tilgang til fellessvømmebasseng hele året, ligger denne flotte og attraktive leiligheten.

Aker Brygge er blitt vesentlig oppgradert de senere år og fremstår som moderne og meget attraktivt på linje med Tjuvholmen. Aker Brygge har et rikt utvalg av ekskusive restauranter, butikker og alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Aker Brygge kan også by på underholdning hos Latter og treningsmuligheter rett i nærheten. Det er kort vei Karl Johan og til Bygdøy med rekreasjonsmuligheter, samt Tjuvholmen i umiddelbar nærhet med skulpturpark, Asrup Fernley Museet, sandstrand og bademuligheter. Dette område har
absolutt alt.

Leiligheten er plassert midt på Aker Brygge med flott utsikt mot Akershus Festning og havnebassenget mm. Adkomst via heis fra gateplan.

Matrikkel

Gnr. 209 bnr. 444 snr. 28 i Oslo kommune

Innhold

Leiligheten inneholder:
Entre, gang, kjøkken, garderobe, 2 bad, kontor/soverom, hovedsoverom, stue, vinterhage/balkong og en mindre bod.

Oppdragsnummer

10-21-0080

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

7. etasje: Primærrom utgjør 86 kvm

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer