Delvis møblert 3-roms leilighet med 2 soverom, 2 bad, kjøkken med spiseplass, 2-soners stue, vinterhage, felles stor terrasse og felles helårs svømmebasseng på samme etasje som leiligheten.

Fjordalléen 7

Månedsleie 29.500,-
Primærrom 99m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

AKER BRYGGE - Flott og delvis møblert 3-roms leilighet med 2 sov,2 bad, vinterhage, stor felles terrasse og badebasseng.

Beliggenhet

Sentralt på Aker Brygge. Inngang midt mellom bryggen og Bryggetorget. Trikk og buss i nærheten og ikke langt til t-bane på Nationaltheatret. Båtene fra Rådhusplassen tar deg bl.a. til Nesodden, Drøbak, Vollen, Son og flere av øyene i Oslofjorden. På andre siden av Bryggetorget for der leiligheten ligger finner du Narvesen og Coop Mega.

Matrikkel

Gnr. 209 bnr. 444 snr. 29 orgnr. 915351107 i Oslo kommune

Innhold

Entré, kjøkken med spiseplass, soverom 2, bad 2, stue, vinterhage, hovedsoverom med tilhørende walk-in garderobe og bad, felles terrasse og svømmebasseng, bod og mulighet for garasjeplass.

Oppdragsnummer

10-22-0068

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
7. etasje: Primærrom utgjør 99 kvm.

Innhold og standard

Det elegante inngangspartiet til leilighetskomplekset ligger skjermet til beliggende midt mellom bryggen og Bryggetorget. Herfra tar du heisen til 7. etg. der leiligheten ligger. Heisen er vendt mot fjorden og har vinduer fra gulv til tak, slik at hver tur opp og ned minner deg på hvor du er! Oppe ved inngangspartiet til leiligheten har du en vid utsikt mot festningen og Rådhusplassen. Leiligheten inneholder entré med garderobeskap, kjøkken med spiseplass og utsikt mot fjorden og Rådhusplassen. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Miele som dampovn, mikro og to tallerkenvarmere.

Megler