Lekker og ny leilighet i 6.etg

Folke Bernadottesvei 4

Månedsleie 26.500,-
Primærrom 102.5m2
Bruttoareal 107m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Kringsjå - marka som nærmeste nabo- 3 soverom-2 bad-terrasse med utsikt- helt nytt

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt boligområde på Kringsjå. Det er umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud i kort gangavstand. Kringsjå grenser mot marka og har nærhet til flotte turmuligheter. Fra leiligheten er det også kort vei til Norges idrettshøgskole, Toppidrettssenteret, BI og Gaustad (Rikshospitalet). Det er gangavstand til Norges idrettshøyskole.

Det er kort gangavstand til idylliske Sognsvann med bademuligheter, grilling og strandvolleyball m.m. Rundt Sognsvann går det en populær løype på ca. 3,7 km. Fra Sognsvann går det lysløype inn til koselige Ullevålseter. Ullevålseter har en tradisjonsrik kafé og er et knutepunkt for turveier, skiløyper og stier i den sørlige delen av Nordmarka.

Det er ca. 2-3 min gange til Meny og Kiwi Kringsjå. Ellers er det ca. 15 min gange til Tåsen Nærsenter som har blant annet apotek, Nille og Spar. Det er ca. 2,5 km til Ullevaal Stadion som er mye mer enn bare fotball. I handlegate og selve anlegget finner du både butikker, Vinmonopolet og helsetorg. Storo Storsenter, Majorstuen og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med offentlig transport eller bil.

Området har et godt kollektivtilbud via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Kringsjå som ligger ca. 300 m fra leiligheten og det tar ca. 14 min til Majorstuen med T-banen.

Oppdragsnummer

10-19-0114

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

P-rom: 102,5 kvm

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer