Lekkker leilighet. Møblert

Forneburingen 207

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 79m2
Bruttoareal 83m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FORNEBU-Lys ende- og toppleilighet m/balkong og flott utsikt! Felles takhage og heis. 2 soverom

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral beliggenhet på Fornebu. Det er kort vei til sjøen, grønne friluftsområder, arbeidsplasser, og byen. På hele Fornebu er det flere gang- og sykkelveier med både asfalt og grus. Her er det muligheter for trening, rolige spaserturer og turer med barnevogn. På Fornebu er det også idrettsanlegg for bandy, fotball, håndball og tennis, samt curlinghall, treningssenter og nyere svømmehall.

God intern beliggenhet i toppetasjen og på enden av bygget. Boligen byr på en god planløsning og inneholder stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til en solfylt balkong, 2 soverom, bad, entré og bod. Her har man nydelig utsikt mot oslofjordens båttrafikk på den ene siden, og fargerike solnedganger på den andre siden.

Matrikkel

Gnr. 341 bnr. 14 snr. 11 i Bærum kommune

Innhold

En lys og moderne leilighet med sentral, idyllisk og attraktiv beliggenhet. Her får vi følelsen av å være over all annen bebyggelse, noe som er vanskelig å oppdrive på Fornebu. Umiddelbar nærhet til unike rekreasjonsområder, samtidig enkelt å nå det urbane livet i storbyen. Fornebu senter er kun noen trappetrinn eller heistur unna, og bussholdeplassen Fornebu Vest er rett utenfor.

Oppdragsnummer

10-23-0046

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom utgjør 79 kvm
Sekundærrom utgjør 4 kvm

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer