Framnes terrasse 3B

Framnes terrasse 3B

Månedsleie 15.000,-
Primærrom 54m2
Bruttoareal 56m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og hyggelig 3-roms hjørnelelighet med balkong! Sentralvarme og varmtvann inkludert!

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Skillebekk: tilbaketrukket og fredelig og samtidig sentralt. Gården er nærmeste nabo til Framneshaven (Tinker'n).
Strøket består av leilighetsgårder fra 1880-årene og funkisgårder fra 30-tallet. Den hyggelige Skillebekkparken ligger ved trikkestoppet der Drammensveien og Munkedamsveien møtes. Det er gangavstand til Bygdøy, Vigelandsparken, Aker Brygge, Tjuvholmen og sentrum. På Solliplass og i Frognerveien bare minutter unna er det bank, postkontor, apotek, matbutikker, kafeer og restauranter.
Gallerier og kunsthandler finnes også i nærområdet. En kort spaser-/sykkeltur unna leiligheten finnes fine tur og rekreasjonsmuligheter ved Frognerkilen og Bygdøy med bademuligheter sommerstid. Det er også gangavstand til Frognerparken, Vigelandsparken og Frognerbadet. I nærområdet finner man de fleste servicetilbud. Ellers er det kort vei til Nationaltheateret, Majorstuen, Bygdøy Allé, Frogner, Solli, Aker Brygge, Tjuvholmen og Karl Johan med shopping, forretninger, kafeer og restauranter. Post, bank, apotek, nærbutikk, treningssenter mm. i umiddelbar nærhet. Det er god offentlig kommunikasjon i området med buss og trikk samt gangavstand til t-bane, tog og flytog fra Nationaltheateret.

Oppdragsnummer

10-19-0105

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Inneholder: Entre, stue, kjøkken, 2 soverom, bad med dusj og vaskemaskin.

Leiligheten var totalt oppusset for 3 år siden med nytt kjøkken, bad og

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer