Frederik Stangs gate 35

Frederik Stangs gate 35

Månedsleie 12.900,-
Primærrom 32m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

FROGNER- Pen og arealeffektiv 2- roms med attraktiv beliggenhet - felles takterrasse - vv/kabeltv/internett inkl.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktivt beliggenhet i frodige omgivelser i hjertet av Frogner.

Et veletablert strøk bestående av ærverdige bygårder i vakre omgivelser. Her bor du skjermet til i stille omgivelser, i tillegg til at du har alt du måtte trenge og ønske rett utenfor døren.

Leiligheten har en nær beliggenhet til Solli Plass og Bygdøy allé med alt det har å tilby av byens fasiliteter. Her finner man et godt utvalg av restauranter, servicetilbud og forretninger. Det er også kort avstand til Briskeby, Majorstuen, Vika, Karl Johans gate og Nationaltheatret.

Med Frognerparken og Slottsparken som nære naboer har man flotte grøntområder og parkanlegg i umiddelbar nærhet. Ønsker man seg en tur langs sjøen, er Aker Brygge, Tjuvholmen, Frognerkilen og videre ut til Bygdøy et hyggelig alternativ.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Extra Gimle rett rundt hjørnet, søndagsåpne Bunnpris eller Coop Mega i Frogner Atrium med ferskvaredisk og godt utvalg.

Nærhet til alt av offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flytog. Nærmeste buss- og trikkestopp ligger ved Frogner kirke og og Elisenberg. Med bil fra Frogner tar det ca. 3 min til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Det er flere moderne treningssentre i nærområdet. I tillegg er det kort vei til strandpromenaden som byr på fine tur- og treningsmuligheter.

Leiligheten har med andre ord en meget sentral og sentrumsnær beliggenhet med alt man måtte ønsker seg innen gangavstand.

Frederik Stangs gate ble oppkalt i 1891 etter statsminister Frederik Stang (1808-84), som også var ordfører i Oslo i 1861. Stang hadde selv eiet eiendom i Frederiksgate, som lå på tomten der Røde Kors Klinikk senere ble liggende.

Området består av kvartalsbebyggelse hovedsaklig fra begynnelsen av 1900-tallet.

Megler