Fin 3 -roms- attraktiv beliggenhet-H0301

Frederik Stangs gate 35

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 64m2
Bruttoareal 66m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER- Pen og arealeffektiv 3- roms med attraktiv beliggenhet - felles takterrasse- internett/ tv inkludert

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktivt beliggenhet i frodige omgivelser i hjertet av Frogner.

Et veletablert strøk bestående av ærverdige bygårder i vakre omgivelser. Her bor du skjermet til i stille omgivelser, i tillegg til at du har alt du måtte trenge og ønske rett utenfor døren.

Leiligheten har en nær beliggenhet til Solli Plass og Bygdøy allé med alt det har å tilby av byens fasiliteter. Her finner man et godt utvalg av restauranter, servicetilbud og forretninger. Det er også kort avstand til Briskeby, Majorstuen, Vika, Karl Johans gate og Nationaltheatret.

Med Frognerparken og Slottsparken som nære naboer har man flotte grøntområder og parkanlegg i umiddelbar nærhet. Ønsker man seg en tur langs sjøen, er Aker Brygge, Tjuvholmen, Frognerkilen og videre ut til Bygdøy et hyggelig alternativ.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Extra Gimle rett rundt hjørnet, søndagsåpne Bunnpris eller Coop Mega i Frogner Atrium med ferskvaredisk og godt utvalg.

Nærhet til alt av offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flytog. Nærmeste buss- og trikkestopp ligger ved Frogner kirke og og Elisenberg. Med bil fra Frogner tar det ca. 3 min til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Det er flere moderne treningssentre i nærområdet. I tillegg er det kort vei til strandpromenaden som byr på fine tur- og treningsmuligheter.

Leiligheten har med andre ord en meget sentral og sentrumsnær beliggenhet med alt man måtte ønsker seg innen gangavstand.

Frederik Stangs gate ble oppkalt i 1891 etter statsminister Frederik Stang (1808-84), som også var ordfører i Oslo i 1861. Stang hadde selv eiet eiendom i Frederiksgate, som lå på tomten der Røde Kors Klinikk senere ble liggende.

Området består av kvartalsbebyggelse hovedsaklig fra begynnelsen av 1900-tallet.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer