Herlig beliggenhet - Sjøutsikt. - Nærhet til strand

Fürstlia 36

Månedsleie 119.000,-
Primærrom 313m2
Bruttoareal 313m2
Soverom 5
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

SNARØYA - Lekker enebolig med ettertraktet beliggenhet -Panoramautsikt - Innvendig svømmebasseng-5 soverom

Beliggenhet

Meget attraktiv bolig beliggende solrikt til i et rolig, barnevennlig og etablert boligsameie ytterst på Snarøya med praktfull utsikt mot Oslofjorden, Nesoddlandet og Gåsøya.
Boligene i Fürstlia ligger sydvendt og er avgrenset fra øvrig nabolag, med begrenset adgang via elektrisk port og inngjerdet område. Svært gode solforhold og umiddelbar nærhet til sjøen. Boligen har utgang fra avskjermet området til sjøen.

Sameiet har store, flotte fellesområder med egen båthavn, badebrygge, kyststi og badestrand i umiddelbar nærhet. Ingen biltrafikk på området. Mellom 5 og
10 minutters gange til buss og nærbutikk. Ca. 2 km til barneskole, idrettsplass med grendesenter og ungdomsskole. Dette er et særpreget og tilnærmet
unikt boligstrøk med de fleste kvaliteter.

Nærområdet byr på en rekke fritidstilbud på Hundsund med bl.a. tennisbaner, kunstgressbane, svømmehall og skøytebane på vinterstid. Et idyllisk område
med kort gange til flotte turområder og maritimt miljø. Store friområder med supre rekreasjonsområder i Fornebuparken, sommer som vinter. Stor badestrand
på Storøya.

Adkomst til Fürstlia på privat asfaltert adkomstvei. Eiendommen ligger i et område med privat innkjørsel kun til de aktuelle boligene ( elektrisk port). Tomten ligger usjenert til på enden av Snarøya.

Matrikkel

Gnr. 43 bnr. 376 i Bærum kommune

Innhold

Moderne bolig i et svært ettertraktet boligområde.

Inneholder:

1. etg: Entré, romslig kjøkken, stue/spisestue, tre soverom, to bad/wc, ett gjestetoalett samt vaskerom og bod. Utgang fra stue til terrasse. I tillegg er det svømmebasseng på dette planet.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer
Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer