Flott, nyrenovert og representativ leilighet med flere stuer, 3-4 soverom og 2 bad. Klassisk leilighet med stukkatur og høyt under taket.

Gabels gate 43

Månedsleie 37.000,-
Primærrom 182m2
Bruttoareal 196m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Flott, nyrenovert og representativ bolig med flere stuer, 4 soverom og 2 bad. Klassisk med stukkatur og høy takhøyde!

Beliggenhet

Boligen ligger attraktivt og tilbaketrukket i et av Frogners hyggeligste områder med gangavstand til offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Bytrikken går i Drammensveien og Frognerveien, mens Bussen går i Bygdøy Allé, Skovveien og Solli Plass. Det er også gangavstand til Flytoget på Nationaltheatret.
I hverdagen kan du handle dagligvarene enkelt ved nærbutikken Bunnpris om holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert, eller i de mange andre forretningene omkring.
Området kan by på en rekke spesialforretninger og anbefalte spisesteder som Fjelberg Fisk&Vilt, Enoteca, BA 53, Eckers, La Ficco, Villa Paradiso, Champagneria m.m. Flere servicetilbud og serveringssteder på Solli Plass. Kaffebarer og spisesteder finner du også langs Karenslyst Allé, deriblant Joe & the Juice, Kaffebrenneriet, Starbucks og Waynes Coffe. Fantastiske Maschmanns Matmarked finner du også her.
Legesenteret Aleris( Røde Kors klinikken) ligger like ved. Gangavstand til Tjuvholmen, Aker Brygge, sentrum og Majorstuen med handlegaten Bogstadveien.
Det er flere parker i området som Frognerparken og Hydroparken for å nevne noen. På solrike sommerdager er Frognerparken å anbefale, i parken finner du også tennisbaner og et nettverk gangveier som er velegnede som en del av hverdagslige løpeturer. Det er også kort avstand til flotte turområder og bademuligheter på Bygdøy.

Mer om eiendommen

Her ligger badestrender som populære Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Kort vei til flere treningssenter som SATS og EVO ved Karenslyst Allé, eller SATS ELIXIA ved Colosseum på Majorstuen.

Oppdragsnummer

10-18-0072

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Gang med garderobeplass, stort kjøkken fra Aubo(dansk design) med kjøkkenøy/barløsning åpent mot spisestue med plass til stort spisebord, videre 2 stuer på rad som kan åpnes med store fløydører.

Kjøkken med kjøkkenøy/barløsning
Stue åpen mot kjøkken/spisestue og mot stue/bibliotek

Hovedstue er romslig, den siste stuen kan brukes til stue evt bibliotek eller til soverom nummer 4. Gang/hall med kontorplass, 3 romslige soverom med gardeobe, flott bad med badekar, dusj og wc, vaskerom/bad med dusj, separat wc.

Leiligheten er nyrenovert og fremstår som meget delikat og gjennomført. Enstavs heltre parkett i alle rom utenom våtrom, fliser på bad/wc, nymalte flater og nytt kjøkken i dansk design med kompositt benkeplate. Delikate lyse fliser på bad.

Ytre rom: Bod.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut umøblert med hvitevarer eller delvis møblert etter avtale. Eksklusive hvitevarer medfølger som Gaggenau stekeovn og platetopp, side by side Siemens kjøleskap, vinskap med plass til 103 vinflasker.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 37 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

1_1_3Dplan_1
Lekkert bad med både badekat og dusj og dobbelt servant

Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Meget romslig hovedsoverom med garderobeskap
Soverom med garderobeskap

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående.
Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.08.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.11.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.08.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Soverom med garderobeskap
Bad/vaskerom med dusj.
3_1_2Dplan_1

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer