Flott, nyrenovert og representativ leilighet med flere stuer, 3-4 soverom og 2 bad. Klassisk leilighet med stukkatur og høyt under taket.

Gabels gate 43

Månedsleie 37.000,-
Primærrom 182m2
Bruttoareal 196m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Flott, nyrenovert og representativ bolig med flere stuer, 4 soverom og 2 bad. Klassisk med stukkatur og høy takhøyde!

Beliggenhet

Boligen ligger attraktivt og tilbaketrukket i et av Frogners hyggeligste områder med gangavstand til offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Bytrikken går i Drammensveien og Frognerveien, mens Bussen går i Bygdøy Allé, Skovveien og Solli Plass. Det er også gangavstand til Flytoget på Nationaltheatret.
I hverdagen kan du handle dagligvarene enkelt ved nærbutikken Bunnpris om holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert, eller i de mange andre forretningene omkring.
Området kan by på en rekke spesialforretninger og anbefalte spisesteder som Fjelberg Fisk&Vilt, Enoteca, BA 53, Eckers, La Ficco, Villa Paradiso, Champagneria m.m. Flere servicetilbud og serveringssteder på Solli Plass. Kaffebarer og spisesteder finner du også langs Karenslyst Allé, deriblant Joe & the Juice, Kaffebrenneriet, Starbucks og Waynes Coffe. Fantastiske Maschmanns Matmarked finner du også her.
Legesenteret Aleris( Røde Kors klinikken) ligger like ved. Gangavstand til Tjuvholmen, Aker Brygge, sentrum og Majorstuen med handlegaten Bogstadveien.
Det er flere parker i området som Frognerparken og Hydroparken for å nevne noen. På solrike sommerdager er Frognerparken å anbefale, i parken finner du også tennisbaner og et nettverk gangveier som er velegnede som en del av hverdagslige løpeturer. Det er også kort avstand til flotte turområder og bademuligheter på Bygdøy. Her ligger badestrender som populære Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Kort vei til flere treningssenter som SATS og EVO ved Karenslyst Allé, eller SATS ELIXIA ved Colosseum på Majorstuen.

Oppdragsnummer

10-18-0072

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA)

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer